Bestty
Megapat
Daha fazla
Diyelim ki balta size göre veya genele göre kötü. İndirim demek, piyasa altına inmiş veya o anki fiyatından daha aşağı bir fiyata inmiş demek olmuyor mu? Bunu görmüş ve paylaşmış. Kötüyse düzgün bir dil ile yorum yapabilirsin, "Beğenmedim" tepkisi basabilirsin veya hiç konuya bakmadan göz ardı edebilirsin. Zorunluluğunuz varmış gibi şartlamışsınız. Bahsettiğiniz moderatörü mesela severek takip ediyor, özellikle bildirim alıyorum. Bana hitap etmeyen konuda veya sevmediğim, güzel olmayan bir üründe ilgimi çekmediği için konuya bakmakla yetiniyorum. Siz de en azından bunu deneyebilrisiniz ya da konuya hiç bakmayabilirsiniz.
Yanlış hatirlamiyorsam bu forumda zamaninda sirf kotu bir firmayla iş birliği videosu yapildigi icin Ali Bey ve Recep Bey linc yemisti. Bu sertlikte bir forumda, yaptığım yorumdaki abartmak icin yazdigim mubalaga kısmı haricinde duzgun bir dil disina cikan cumlem oldugunu dusunmuyorum. Bir konuda fikir belirtmek icin sebebe gerek oldugunu da sanmiyorum, eger oyleyse soylediginiz gibi siz de bu konuyu goz ardi edebilir, begenmedim basip gecebilirdiniz.
Konu başlığı "İndirim Köşesi" altında, fark etmesi biraz zor olabilir, sol üstte yazıyor.
O set altında "en iyi indirim, en fiyat performans, en vs..." diye bir zorunluluk yok, örnekte paylaşılan ürün eline balta almamış birisinin de ucuza alıp "hımm balta buymuş" diyebileceği basitlikte bir ürün.
Vakit ayırıp veya gezerken denk gelirsen, senin ağız tadına uygun bir ürünü paylaşabilirsin.
Dedigim gibi baltadan anlamıyorum ancak yorumlarindan gordugum kadariyla hiç de alinabilir bir ürün gibi durmuyor belki de yaniliyorumdur.
Ancak atladiginiz nokta ben bu elestirimi tek bir konu oznelinde degil, birden fazla anlamsiz indirim adiyla paylasilan urunlerin gozume carpmasiyla kendi capimda tepki olarak yazmistim. Mesajin kendi basligina tasinmasina bile gerek yokken guzel bir tartisma ortami olusmus oldu, konu basligi harici gelisen durumdan sikayetci degilim