Technopat yönetimine eleştirim

Sizce haklı mıyım? (Okuduktan sonra işaretleyiniz.)

• Oy verenlerin toplamı
    14
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

realmoonlight

Kilopat
Makaleler
6
Yer
Montreal, QC, Canada
Sevgili @Recep Baltaş ve @Ali Güngör dün akşam saatlerinde sosyalde tatsız bir olay yaşadım, bunu sizinle paylaşmak istiyorum.

1599912182845.png

Yukarıdaki resimde de gördüğünüz üzere uyarı aldım. Burada sorun uyarı almış olmam değil tabii ki uyarılar sosyalin kalitesini arttırıyor ve bende bundan gayet memnunum. Sorun uyarıyı alanın yanlış kişi olması değerli moderatör arkadaşım konuyu okumadan blinçsizce bir ceza vermiş bana. Ya da yapıştırmış desek daha doğru olur.

Konudan screenshot alıp buraya eklemek isterdim ancak mesajı yazan arkadaş mesajı silindiğinden veya moderatörler sildiğinden ekleyemiyorum. Ama konu linki burada.
Olay şu şekilde oldu başlıkta da görüldüğü gibi @Bersan. _. Adlı arkadaşımız bir soru sormuş şu bilgisayarı mı alsam bu bilgisayarı mı diye. Ben de altına şöyle yazdım: Ben Monster alırdım ama 1000TL koyulup daha güzel bilgisayarlar alınabilir. Daha sonrasında @Silinen üye adlı sosyal kullanıcısı Çağrı- dedi:1000 TL daha çıkıp daha iyi bilgisayarlar alınır demek... Vay canına! Diye bir yorum yaptı bende kendisini rapor ettim ve mesajına aşağıdaki gibi bir cevap verdim.

1599912919190.png

Ardından ekranda şöyle bir yazı gördüm.

1599913023720.png

Bu arada dönüp konuya baktığım zaman @Silinen üye'nin mesajını kaldırdığını da gördüm. Sizlere sorum şu bu kullanıcı yanlış yaptığını düşünmese kaldırır mıydı mesajını? Veya sosyal yönetimi mesajda yanlışlık görmese kaldırır mıydı? Buradaki suçlu ben değilim. Neden benim yetkilerim kısıtlanıyor peki? Haksızlığa uğradım ve bunun peşini bırakmayacağım. Sosyal yönetimine eleştirimdir; güvenmediğiniz, işinin ehli olmayan kişileri moderatör yapmayın. Denetim kaydından bu olayı yapan moderatöre hangi düşünceyle yaptığının sorulmasını istiyorum. Bu gibi durumlarda sosyalden soğuyorum. Uzun bir süre yoktum geldiğim ilk haftada böyle bir olay yaşamış olmam "acaba bırakmalı mıyım?" Sorusunu aklıma yine getirdi. Oylama koydum üste, benim gibi bir olay yaşamış olanlar veya beni bu olayda haklı bulanlar olaymada haklı olarak işeretlerlerse çok sevinirim. Üşenmeden yazdım hakkım için.

Her şey kanun yapmaktan ibaret değildir. Aksine her şey o kanunları uygulamak ve uygulattırmaktan ibarettir. Uygulayan, yerine getiren, daima karar verenden daha kuvvetlidir. M. Kemal Atatürk

Son düzenleme:
Mesajı sadece moderatörler ve yönetim kaldırabilir. Hem sizin hem onun mesajı gereksiz olduğu için kaldırılmıştır. Hiç mesaj yazmayarak sadece "Rapor" butonunu kullansaydınız hem onun mesajı kaldırılacaktı, hem ceza almayacaktınız.

Herhangi bir yanlışlık yok.

Konu sahibi 8000 TL civarına bir bilgisayar arıyor iken siz neden 1000 TL üstüne kat dediniz? Konu sahibi zaten o paraya ulaşabilse bunu söyler ve bütçemi arttırabilirim der. Diğer arkadaşın ceza yemediğini nereden biliyorsunuz? Konuyu dağıttığınız için ikiniz de ceza almış görünüyorsunuz. Hani bu olay şöyle, konu sahibi laptop almak ister ama birisi çıkıp "Kardeşim o paraya laptop alınmaz, masaüstü topla" hani böyle bir şey yok, bunu yazarsanız tabii ki de "Gereksiz Mesaj" uyarısı alırsınız. Lütfen dikkat edelim. Bu arada cezayı ben vermedim, sadece bilgilendirme yapıyorum.

Konu sahibi 8000 TL civarına bir bilgisayar arıyor iken siz neden 1000 TL üstüne kat dediniz? Konu sahibi zaten o paraya ulaşabilse bunu söyler ve bütçemi arttırabilirim der. Diğer arkadaşın ceza yemediğini nereden biliyorsunuz? Konuyu dağıttığınız için ikiniz de ceza almış görünüyorsunuz. Hani bu olay şöyle, konu sahibi laptop almak ister ama birisi çıkıp "kardeşim o paraya laptop alınmaz, masaüstü topla" hani böyle bir şey yok, bunu yazarsanız tabii ki de "gereksiz mesaj" uyarısı alırsınız. Lütfen dikkat edelim.

Sanırım sizdiniz?

Devamında siz de rapor edin arkadaşlar diye belirttim. Bir elin nesi var iki elin sesi var. Ayrıca ceza aldı mı kendisi?
Silindiğine göre yüksek ihtimalle almıştır. Peki, şunu sorayım. Yazdığınız mesajın konu ile ne ilgisi var?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı