Dün akşam Topkapı Vatan Bilgisayar'daydım, kasayı iyice inceleme şansım oldu. Boyut olarak kompakt bir kasa, minik bir görüntüsü var. Malzeme kalitesi olarak iyi hissettiriyor, sağlam duruyor. Fanların ışıklandırması sabit, iki parlaklık ve iki hız ayarı var, tüm ışıkları ve fanları kapatma seçeneği de var. Önündeki mesh biraz kalın, kolay kolay yamulma yapacağını zannetmiyorum. Kablolama kompartımanına ve cam panele bakma şansım olmadı çünkü cam söküktü yoktu diğerini de sökmeye izin yoktu. Kasayla alakalı olumsuz olarak iki şey söyleyebilirim, birincisi arkadaki PCI slot koruyucuları maalesef patlatmalı, vidalı değil yani tekrar kullanımı mümkün değil. İkincisi de üstteki USB girişlerinin ve butonların olduğu yer biraz sıkış tıkış izlenimi veriyor o da çokluklarından dolayı. Bir de fan hızıyla LED parlaklığı ayrı ayrı olsa daha iyi olurmuş ancak öyle değil, tek tuştan kontrol ediliyor ve 4 farklı mod var, bunlar ilki fan ikincisi LED olacak şekilde sırasıyla High-High, Low-Low, Low-Off ve Off-Off. Genel olarak fiyatına göre sunduğu G/Ç, malzeme kalitesi ve içine alabildikleri gayet iyi, dahili 4 tane fan ve kontrolcü olması gayet iyi, LED'leri statik yani RGB değil de Rainbow LED, ucuza iyi bir kasa isteyen ve RGB disko takıntısı olmayan kişiler için gayet ideal bir kasa. Bu kasayı alacaklara bir tavsiyem aldıktan sonra bir yerden vidalı PCI slot koruyucuları bulun ve tek kullanımlık patlatmalılardan kurtulun.
@Akfortisev S4 Plus ile hemen yan yanaydılar, ona da biraz baktım, N5 MF daha iyi bence.
Konuyu takip eden arkadaşlar için de birazdan kullanıcı incelemeleri kısmına Zalman'ın kendi sitesinden alacağım fotoğraflarla beraber(orada çekemedim maalesef) inceleme konusu açacağım, unutmazsam linkini buraya da atarım
.