Attığım o anlama geliyor zaten hocam.
Hocam kızgın ve üzgünü kullanıyoruz ama onlar başka anlamlara da geliyor olabiliyor.
Attığım o anlama geliyor zaten hocam.
Bence noktalama işaretlerine ve büyük harflere çok fazla dikkat edilmemeli.Bana göre şu özellikler artık getirilmeli:
1- Mesela 10.000 mesajda 20 TL Steam kod ya da işimize yarayacak küçük bir hediye verilebilir.
2-Kesinlikle hareketli profil fotoğrafı getirilmeli fakat Discord'daki gibi üzerine mouse'yi götürünce hareket etse tadından yenmez.
3-Herhangi bir konu kilitlenince takip edilen konu bulunamadı yazısı yerine kilitlenme sebebi verilse.
Çok iyi olur.
Bence bu özellikler getirilmeli. Ben kendi fikirlerimi sundum sizde sunabilirsiniz.
Hocam kızgın ve üzgünü kullanıyoruz ama onlar başka anlamlara da geliyor olabiliyor.
Bence noktalama işaretlerine ve büyük harflere çok fazla dikkat edilmemeli.
Kızgın atılınca genelde karşı tarafta anlıyor anlaşma şekli bulduk.
Hocam ilk geldiğimde ben de öyle düşünüyordum ama gerekli bir şey cidden. Bazen biri geliyor A2 Türkçe ile konu açıyor hiçbir şey anlamıyoruz yardım etmemizi de engelliyor bu yüzden. Anlaşılır ve sade olması lazım konular.
Bilmiyorum ben de yeni geldim belki zamanla alışırım.
Bazen bir şey bizi kızdırmaz veya üzmez, bazen sadece beğenmeyiz. Bu yüzden beğenmeme emojisi daha mantıklı gibi.Attığım o anlama geliyor zaten hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.