Technopat'a gelmesi gereken özellikler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence istediğimiz kişiye özelden mesaj atabiliriz. Ama bu forumun konu havasını bozcağı için sanırım olmaz.

Suyu çıkmıştı. Eski, faydalı ve devamlılığı olan üyelerin kaybetmesine üzüldüm ama genel olarak bence kalkması iyi oldu.
Ben zaten hak edenlerin için istiyorum. Yöneticiler hak etmeyenlere verince Technopat sosyal üyelerin tepki vermesi kadar normal bir şey yok.

Hak edenler için çok iyi bir özellikti bence. Hem artıları ve daha çok foruma katkı olarak heveslendiriyordu. Bu sayede hem forum hem katkıda bulunan kişi kazanıyordu.

1610433302851.png

Bu kısma mesaj atmak. Moderatörlere ve yöneticilere açık sadece.

Ben zaten hak edenlerin için istiyorum. Yöneticiler hak etmeyenlere verince Technopat sosyal üyelerin tepki vermesi kadar normal bir şey yok.

Hak edenler için çok iyi bir özellikti bence. Hem artıları ve daha çok foruma katkı olarak heveslendiriyordu. Bu sayede hem forum hem katkıda bulunan kişi kazanıyordu.

Hak eden ya da etmeyen diye bir şey yok. Yönetim istediğine istediği rütbeyi verir ki bu da gayet hakları olan bir durum. Sorun, milletin kıskançlıktan birbirini yemesiydi.

Zaten kalktı, gelmesi de düşünülmüyor. Moderatör tagı bile kalktı, üye ve moderatör ayrımını kaldırmak için konulardan. Dolayısıyla bunu tartışmayı bırakabiliriz bence. Kim, ne için burada, kim faydalı kim faydasız gibi konuları az çok zaman geçiren herkes görüyordur.

Bu kısma mesaj atmak. Moderatörlere ve yöneticilere açık sadece.

Hiçbir zaman açılmadı ve açılması da düşünülmüyor artık. Mümkün de değil. Sevinebilirsiniz, moderasyondan da kaldırdık, çünkü "Moderatörde varsa bende de olsun" cümlelerinden sıkıldık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı