Technopat'a getirilmesini istediğim 5 özellik

Buna kesinlikle katılıyorum. Yine bu konu iyi; bazıları incelemelerde yapıyor, in in bitmiyor sayfa.

Aslında yeteri uzunluktan sonra sürprizbozan gibi bir şeye alma olabilir.
Bunun için bir arkadaş "Devamını Oku..." butonu önermişti, o daha pratik olabilir.

@Recep Baltaş ifade yasağı aldım 1 hafta. Neden?
Heh, mesela ifade yasağı tabloda yok.

Sürekli olarak mesajlara kızgın, kahkaha gibi rahatsız edici emojiler atıyorsanız o nedenle almışsınızdır. Burada kastım, mizah amaçlı açılmış bir konudaki esprilere kahkaha atmak değil; karşınızdaki insanın görüşlerine katılmadığınız için rahatsızlık verecek derecede yapmak ve bunu sürekli devam ettirmek.

Heh, mesela ifade yasağı tabloda yok.
Karşınızdaki insanın görüşlerine katılmadığınız için rahatsızlık verecek derecede yapmak ve bunu sürekli devam ettirmek.

Tablonun güncellenmesi lazım, misal siyaset var mı? Yok. O zaman ifade sistemi kalksın veya ceza kaldırılsın. Herkes aynı fikirde olmak zorunda değil. Tablo 5 ay önce düzenlenmiş ama hâlâ eksikler var.

Bunlar beni çıldırtıyor. Bir de bazıları ilk yorumu yazarken direkt konu yorumunun tümünü alıntı yapıyorlar

Artık büyük bir forum olduğumuza göre.

Bazı konularada moderatör eklememiz gerekiyor. Mesela sağlık, ekonomi, akademik eğitim, yabancı dil gibi...

Bunlara ihtiyaç var. Evet biz teknoloji forumuyuz. Bunun için sadece teknoloji moderatörü almak saçmalık olur. Başka konular içinde moderatör lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…