- Makaleler
- 1
Hakareti sildikten sonra kullanıcıya otomatik uzaklaştırma verirse neden olmasın.
Tablo harici ceza verilemez diye bir kaide yok elbette, insanın olduğu ve öznel değerlendirmelerin işin içine girdiği yerde bunun pek imkanı da yok. Buna katılıyorum. Trollük hangi kriterlere göre tam olarak belirlenebilir ki mesela?Demek istediğim şu. Her kuralı, durumu ya da koşulu yazmak mümkün değil. Zira insan faktörü var, makineler ya da programlar gibi belirli sınırlar içinde çalışmıyorlar. İfade cezasının kıstası moderatör inisiyatifidir. Eğer ifade sisteminin spam tarzı kötüye kullanıldığı görülürse uyarı verilir.
Hocam bütün düşünceleriniz çok güzel ve forumu geliştirebilecek türden. Fakat hepsini yapmak gerçekten zor.
1-) bu iyi olmaz bazen hiç mesajımızın bulunmadığı konulara ilk mesajımızı bu sayede attığımız oluyor.
Sayfada beliren bir onay butonuyla doğrudan site kurallarını ihlal eden sosyal kurallarının ilgili maddesine yönlendirilebilir?
Katılıyorum, bunu ayarlardan açıp kapatabilsek güzel olur.Eki Görüntüle 655950
Gelmesini istediğim tek özellik.
Ben de bunu mantıklı buldum diyelim ki birisine söylemek istediğimiz bir şey var bu şekilde söyleyebiliriz. 1'in gereksiz olduğunu düşünüyorum.2 -"Konu dışı mesaj" butonu eklenip(min: 5,max: 30 sn.) süreyle bu mesajımız silinsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.