Yazdığımız mesajları zaman fark etmeksizin silebilmek. En çok istediğim ve bence en önemli olanı da bu.
Son düzenleyen: Moderatör:
Gelmemeli. İnsanlar kafasına göre mesaj silebiliyor, bu da konularda bilgi eksikliğine yol açıyor. Reddit'te çokça görüyoruz.Yazdığımız mesajları zaman fark etmeksizin silebilmek. En çok istediğim ve bence en önemli olanı da bu.
Katılıyorum, kesinlikle gelmemeli. Şimdi 1 saatlik düzenleme süresinde bile mesajlarını "Silindi" şeklinde değiştiriyorlar. Sonraki yorumlardan o silinen mesajı alıntı yapanlardan okuyorum silinmeyi gerektiren en ufak bir şey dahi yok, keyfine yapıyorlar. Geçenlerde bir üye bunu çokça yapıyordu raporlayıp durdum şimdi bir süredir görmüyorum, umarım cezasını almıştır.Gelmemeli. İnsanlar kafasına göre mesaj silebiliyor, bu da konularda bilgi eksikliğine yol açıyor. Reddit'te çokça görüyoruz.
"Sanırım" Sosyal Tayfı tagına sahip olabilen kişiler mesajlarından uzun yıllar geçse bile mesajlarını düzenleyebiliyorlar.Gelmemeli. İnsanlar kafasına göre mesaj silebiliyor, bu da konularda bilgi eksikliğine yol açıyor. Reddit'te çokça görüyoruz.
Hocam öyle düşünmeyin. Mesela ben bazı psikolojik sorunlar yüzünden yazdığım mesajlarda acaba günah mı işledim ya da acaba yanlış bilgi mi verdim diye düşünüp o mesajı siliyorum. Biliyorum aslında mesajımda bir şey olmadığını ancak işte gine de böyle oluyor o yüzden siliyorum kaç tane mesajımı silmişimdir ya da yazıp göndermeden silmişimdir.Katılıyorum, kesinlikle gelmemeli. Şimdi 1 saatlik düzenleme süresinde bile mesajlarını "Silindi" şeklinde değiştiriyorlar. Sonraki yorumlardan o silinen mesajı alıntı yapanlardan okuyorum silinmeyi gerektiren en ufak bir şey dahi yok, keyfine yapıyorlar. Geçenlerde bir üye bunu çokça yapıyordu raporlayıp durdum şimdi bir süredir görmüyorum, umarım cezasını almıştır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.