Technopat'a ne veya neler gelmesini istersiniz?

Yazdığımız mesajları zaman fark etmeksizin silebilmek. En çok istediğim ve bence en önemli olanı da bu.
Gelmemeli. İnsanlar kafasına göre mesaj silebiliyor, bu da konularda bilgi eksikliğine yol açıyor. Reddit'te çokça görüyoruz.

Yönetim kafasına göre inisiyatif uygulamamalı... İnisyatif altından torpil yapıldığını herkes biliyor. Doğu'kan kişisinin şu an perma ban yemesi gerekirdi ama nedense değil. :) Bu da beni forumdan soğutan şeyler arasında...

Demek istediğim şu:

Bir moderatörün inisiyatifi çok iyi yönde ve yazım hatasına ceza vermeyip düzeltiyor, başka bir moderatör ise yazım hatasına 1 saat ceza veriyor. Yani her moderatör aynı şeyi uygulasa bu kadar tartışma ortaya çıkmaz "bence".

Yaş sınırı gelmeli -doğrulama gerekli olsun-, üye olurken birkaç mantık sorusu sorulmalı, moderatör alımı yapılmalı. Evet, şu an bir tane alındı ama bazen daha fazlası gerekebiliyor.

Ek olarak ceza itirazları için ayrı bir bölüm açılabilir, cezalı kişiler sadece o bölüme yazma yetkisi olsun ve moderasyon oradaki sorunlarla ilgilensin. Farkındayım, bu dediğim olay moderasyonu daha çok yoracaktır ama bana göre bayağı mantıklı.

Gelmemeli. İnsanlar kafasına göre mesaj silebiliyor, bu da konularda bilgi eksikliğine yol açıyor. Reddit'te çokça görüyoruz.
Katılıyorum, kesinlikle gelmemeli. Şimdi 1 saatlik düzenleme süresinde bile mesajlarını "Silindi" şeklinde değiştiriyorlar. Sonraki yorumlardan o silinen mesajı alıntı yapanlardan okuyorum silinmeyi gerektiren en ufak bir şey dahi yok, keyfine yapıyorlar. Geçenlerde bir üye bunu çokça yapıyordu raporlayıp durdum şimdi bir süredir görmüyorum, umarım cezasını almıştır.

Eski ceza sistemi bence daha hoştu, minimum 1 gün ceza yiyordun. Geri gelebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Katılıyorum, kesinlikle gelmemeli. Şimdi 1 saatlik düzenleme süresinde bile mesajlarını "Silindi" şeklinde değiştiriyorlar. Sonraki yorumlardan o silinen mesajı alıntı yapanlardan okuyorum silinmeyi gerektiren en ufak bir şey dahi yok, keyfine yapıyorlar. Geçenlerde bir üye bunu çokça yapıyordu raporlayıp durdum şimdi bir süredir görmüyorum, umarım cezasını almıştır.
Hocam öyle düşünmeyin. Mesela ben bazı psikolojik sorunlar yüzünden yazdığım mesajlarda acaba günah mı işledim ya da acaba yanlış bilgi mi verdim diye düşünüp o mesajı siliyorum. Biliyorum aslında mesajımda bir şey olmadığını ancak işte gine de böyle oluyor o yüzden siliyorum kaç tane mesajımı silmişimdir ya da yazıp göndermeden silmişimdir.

Konu sahibi kendi mesajlarını 1 saat süre içerisinde düzenleyebilme hakkı yerine istediği zaman düzenleme olması.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı