Technopat'a ne veya neler gelmesini istersiniz?

PM,
GIF,
Profile mesaj yazma,
Engellenen kişinin/kişilerin mesajlarının gözükmediği gibi ifadelerinin de gözükmemesi,
Yabancı kaynak paylaşımı.

Şimdilik bunlar geldi aklıma.
Profile yazı yazma işi çok iyi olur hocam, aklıma gelmişti. Ama bunun yerine, konuya etiketlersek daha sağlıklı olur. Mesajlaşma sitesine döner yoksa.

PM,
GIF,
Profile mesaj yazma,
Engellenen kişinin/kişilerin mesajlarının gözükmediği gibi ifadelerinin de gözükmemesi,
Yabancı kaynak paylaşımı.

Şimdilik bunlar geldi aklıma.

Edit: Ve "bilim" bölümü. Matematik, fizik gibi dallara meraklılar için açılan bir konu başlığı/bölüm.
Bilim bölümü olması da çok iyi olur, ben mesela çok fazla ilgiliyim bilime. Arada fikirlerim oluyor ama hocalar da benim sorduğum soruları bilemiyor. Buradaki donanımlı arkadaşlardan bu soruların cevabını alabileceğimi umuyorum. Tabii ki, ödevlerimizi yaptırtmayacağız buradaki arkadaşlara. Ödev yapmak isteyen arkadaşlara da ayrıca ödev konusu açtırabilirsek iyi olur.

Standart olması gereken konu düzenleme gelmesi gayet iyi olur.

Bunun herkese gelmesi zor biraz ama profil mesajı normal üyelere açılması iyi olur.
Bence böyle kalsın, çok fazla konuşmak istiyorsanız, İnstagram adresini isteyip yazın derim. Yoksa Technopat bir sohbet çöplüğüne dönebilir. Ve belki Technopat bu yoğunluğa dayanamayabilir, orasını bilemem. Sonra, ah o eski Technopat nerede, ne varsa eskilerde var demeyelim de...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı