Technopat'a Tavsiye ve İ3 6100 Sistem Toplama

@Ali Güngör'ün Sapphire düşmanı olacağını düşünmezdim. Bir markaya neden böyle davrandıklarını hiç anlamıyorum. Gidin LinusTechTips gibi yabancı forumlara hiçbir karta (üreticiye) nefret yok.

8 yıllık Sapphire HD 4850 512MB ekran kartım hâla sorunsuz çalışıyor. Test videoları bile var elimde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Edit: Anakart konusuna da değinmeden geçmiyim. H110 anakartlar da uzun süre kullanılabilir eğer sahibi düzgün bakarsa.

Son düzenleyen: Moderatör:
H110'a yakın bildiğim kadarı ile fiyat olarak en yakını b150 var. b150 almaya değer mi h110'dan vazgeçip ?

Aldığımız işlemcilerin tekil ve overclock performansları "batch code" olarak farkederebilirken MSI, ASUS gibi markalarında ürünlerinin sorunlu olduğu gerçeği varken neden Sapphire bu kadar kötüleniyor???

H110m'in alınmaz olduğunu söyledikten sonra niçin alınmaz olduğunu da belirtirseniz daha açıklayıcı ve net olur. Benim gibi pc toplama aşamasında olan kişiler için bu tür bilgiler önemlidir.

Ben olsam BERWAR'ın topladığı sistemin üstüne 150 TL daha koyup Kingston HyperX Fury 120 GB SSD alır, kullanırdım.

Daha önce yazdık ama gözünüzden kaçmış sanırız. H110 yonga setli bazı anakartlar PCI Express 3.0 değil 2.0 kullanıyor. Bu da ileride çıkacak ekran kartları için darboğaz oluşturabilir. Kaldı ki, neden en alt seviye yonga setini alıyorsunuz ? USB port sayısı bile daha az.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı