Anakart ve Sapphire konusunda kesinlikle katılmıyorum amacım muhalefet olmak değil yanlış anlaşılmakta istemiyorum fakat bana göre insanları yanlış yönlendiriyorsunuz. H110 chipsetli anakartlar okadar kötü değiller çünkü fiyatına göre çokta güzel iş çıkartıyorlar. Hem ucuz olacak hem kaliteli olacak böyle bir dünya tabi ki yok H110 almak istemeyenler de gidecek en az 150 - 200$ verip istedikleri bir anakart alacaklar kusura bakmasınlar. Şuan %99 çoğu H110 anakartta (DDr4 tabanlı anakartları için konuşuyorum) usb 3.0, Pci Ex 3.0, Sata 6GB, vs temel özellikler var. Kendimde Asus H110m-C anakart kullanıyorum bir sıkıntı olacağını sanmıyorum ayrıca bundan öncede 1155 pin i7 2600 işlemci ile Msi h61 pro 3 seneyi aşkın kullandım ondada bir sorun yaşamadım çevremde çoğu kişiye de aldırdım hala da kullanan çok arkadaşım var. Ekran kartı konusunda bence forum olarak Sapphire ön yargısı giderilmeli çünkü öyle bir algı yaratılıyor ki Sapphire devamlı bozuluyor Asus Msi hiç bozulmuyor sonsuza kadar çalışıyor. Bence geçmek lazım artık bunları.