Technopat'a Teşekkür Ederim

Mütekellim

Hectopat
Katılım
7 Nisan 2017
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Son bir hafta içinde tesadüfen denk gelerek faydalandığım Recep Baltaş-Ali Güngör videoları sayesinde hayatımda ilk defa 08.04.2017 tarihi itibariyle böyle bir blog sayfasına üye oldum. Videolardaki anlatım, üslub, samimiyet, detayları tekrar hatırlatma, yanlış anlaşılabilecek noktaları henüz bizler zihnimizde sormaya başlamadan cevaplayıp zihinleri rahatlatma, bilgiyi evrensel kılma vb. birçok güzel özelliği sebebiyle tüm ekibe ve özellikle siz iki dosta gayretlerinizden dolayı teşekkür ederim.

Kurallarınızı ve Türkçe’nin nasıl kullanılması gerektiğine dair direktiflerinizi dikkatlice okudum, bu konudaki titizliğiniz için de ayrıca teşekkür ederim. Dizüstü bilgisayarlar ile ilgili temizleme, güncelleme, kasa toplama videolarınızı son birkaç günde birçok defa izledim, çok istifade ettim, teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı