Giriş yapan kullanıcılar zaten çok az reklam görüyor.Reklamı kaldır olabilir. Reklamlardan rahatsız olan ve adblock kullanmak istemeyenler için iyi olur.
Giriş yapan kullanıcılar zaten çok az reklam görüyor.Reklamı kaldır olabilir. Reklamlardan rahatsız olan ve adblock kullanmak istemeyenler için iyi olur.
Peki GIF'li profil fotoğrafları neden kaldırıldı?Gelir elde etmek ile cukkalamak arasında devasa bir fark var. Lütfen anlamını bilmediğin kelimeleri kullanma:
Hakkımız olmayan bir parayı cebe attığımızı düşünmüyorum. Çalıştığımızın karşılığını alıyoruz.
Para her zaman lazım ama para lazım diye de burayı sütünü sağdığımız bir ineğe çevirmeyiz. Ücretli üyelikten önce uyarıları kaldırırdık, Sosyal coşardı...
Dikkat dağıttığı için. Gelmesi zaten biraz şans eseri olmuştu. Geri gelebilir belki, bilemiyorum. Üstünde düşünmemiz gerek.Peki GIF'li profil fotoğrafları neden kaldırıldı?
Profile fotoğraflarına GIF eklenirse premium tarzı birşey istenmez değil miGiriş yapan kullanıcılar zaten çok az reklam görüyor.
Peki belli bir mesajı geçene profil mesajı yazma yetkisi gelebilir demiştiniz. Bunun hakkında bir planınız var mı?Dikkat dağıttığı için. Gelmesi zaten biraz şans eseri olmuştu. Geri gelebilir belki, bilemiyorum. Üstünde düşünmemiz gerek.
Mobil cihazlardan giriş yapınca her 4 sayfada bir altta reklam geliyor 5 olsa daha iyi olur bence.Giriş yapan kullanıcılar zaten çok az reklam görüyor.
Abi inanır mısın bilmem ama ben PC'de hesaba giriş yapılı iken daha 1 tane reklama rastlamadım, Chrome kullanıyorum, adblocker falan da kullanmıyorum.Dikkat dağıttığı için. Gelmesi zaten biraz şans eseri olmuştu. Geri gelebilir belki, bilemiyorum. Üstünde düşünmemiz gerek.