Technopat'ı ne kadar beğeniyorsunuz?

5 üzerinden kaç verirsiniz?

  • 5

  • 4

  • 3

  • 2

  • 1


Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Birisi bir konu açıyor. Bir arkadaşımız gerekli cevabı veriyor. Ardından aynı cevabı 10 kişi daha yazıyor. Zaten konu açan kişinin cevabı verilmiş, neden aynı şeyi tekrar tekrar başkaları da yazıyor altına? Cümleleri değiştirip aynı cevabı verenler ya da direkt aynı cevabı verenler var. Mesaj sayım artsın çabasında olan ergenler yapıyor genelde bunu. İlk cevabı veren kişiye de saygısızlık gibi bir şey oluyor. Adam cevabını vermiş, ne diye hâlâ aynı şeyleri yazıp yazıp duruyorlar? Bu anlattığım da forumun bir sorunu. Bilgi kalabalığına sebep oluyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eski üyeler bir başka ya, adamlar neyin ne olduğunu biliyor. Bu konuyu tartışırken aklıma sürekli eski uludağ sözlük yazarının attığı rage geliyor.
 
Bazı forumlarla kıyaslanıldığında daha derli toplu bir forum. Ha son zamanlarda ortaya çıkan "sizce kız benden hoşlanıyor mu" konuları da diğer forumlarda gezenlerin burada da benzer konu açmasından kaynaklı. Beğenmediğim tek yönü katı kuralları. Ama o kurallar da olmasa adım gibi eminim burası bu konu ne alaka *** dediğim vaziyete dönecek. Gene de bazı kuralları gerçekten gereksiz buluyorum. Mesela en son imzamdaki sistemi örnek gösterdiğim için ceza almıştım. Niye sistemimim tek tek yazmamı istiyorsunuz ki? Diğer türlü niye imza diye bir şey var? Ama genel olarak forumdan memnunum.
 
Bilmediği konularda bilenlere emrivaki yaklaşanlar olmasa, bilmediği şeyi öğrenmeye hevesli insanlar olsa, bir de fanboy kitlesi olmasa son derece iyi olacak. Şu anda 4.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı