Technopat'ın dil katili!

2 ayda 42 uyarı. Önceki 4 hesabımı da hesaba katarsak, 150'yi geçmiştir. Bir hesabım 2 yıllık ceza almıştı sanırım.

43 oldu. Bu şekilde giderseniz, daha çok uyarı alırsınız. İnatla yanlış yapıyorsunuz. Ufak tefek hataları, uyarı olmadan düzeltiyoruz normalde. Tek seferde, birden fazla kuralı ihlal ediyorsunuz. Biraz çabaladığınızı bile göremiyorum.

Son düzenleme:
Daha yeniyim ama 74. Bu benim hatam moderatörleri herhangi bir şekilde suçlamam suçlayamamda. Böyle bir hakkım yok. Hatta ara sıra 0 puanlik uyarı veriyorlar adamlar daha ne yapsın. Bak yine yazım yanlışı yaptım...
Telfondan zor oluyor napalım.

deneme.PNG

2.5 aylık üyeyim, 15 uyarım var. 5 tanesi dışında, moderatörün random salladığı banlar diye düşünüyorum. Çünkü, yanlış bilgilendirme koyuyor, girip baktığımızda yanlış olan bir şey yok. İnanmıyorsanız girin bakın. Forumda canımı hiçbir şey sıkmaz, eğlenmek için kullanıyorum. Sevmediğim tek şey, forumun moderatörleri. Birkaç konuyu okudum, üye konu açıyor, bu da cevabı yazıp direkt kilitliyor konuyu, mal gibi kalıyor üye. Belki de söylemek istediği son 1 cümlesi var, onu da söyleyemiyor 😂

Umarım üst düzey yöneticiler 1 gününü ayırıp moderatörleri şöyle bir süzer. Bu gidişle ben de kalıcı değilim buralarda. Tuhaf konularımla birlikte kaçacağım, az kaldı 😀

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı