Technopat'ın konularını bir site kopyalıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

570211

Zeptopat
İşte bu harika oldu. Virus şüphesi ile Technopat sitesine soru sordum ve işte olanlar. Ne böyle bir siteye üye oldum ne de varlığından haberdarım. Teşekkürler sanırım hedef yaptım kendimi.
Evet ne ses ne seda. Kötü niyetli kişilerin kurduğu bir site bu forumu kopyalıyor.

Sizi biraz daha şaşırtayım isterseniz.
Sizi çoktan kopyalamışlar. İnşallah forum şifresi filanda çalmamışlardır. Admin mod kimseye ulaşamadım. Kendi kendimi rapor ettim defalarca geri dönüş olmadı. Çok pişman oldum Technopat'a üye olduğuma.

Site linkleri silindi.

Bu foruma bot koymuşlar başka açıklaması yok.

Dosya Ekleri

• dark.jpg
    dark.jpg
    136,7 KB · Görüntüleme: 415
  • ghost.jpg
    ghost.jpg
    100,6 KB · Görüntüleme: 399
Son düzenleyen: Moderatör:
Sizi çoktan kopyalamışlar. İnşallah forum şifresi filanda çalmamışlardır. Admin mod kimseye ulaşamadım. Kendi kendimi rapor ettim defalarca geri dönüş olmadı. Çok pişman oldum technopata üye olduğuma.
Beni nasıl kopyaladırlar, anlamadım?
Ben bu siteye üye olmadım, ama bu rehberi Technopat'ta yazmıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Beni nasıl kopyaladırlar, anlamadım?
Ben bu siteye üye olmadım, ama bu rehberi Technopat'ta yazmıştım.
Technopat foruma bot yerleştirip içeriği kopyalıyor olabilirler mi? Burada açılan her konu iki Hack sitesine anında kopyalıyor. Bir konu aç dene istersen. Admin mod kimseye ulaşamadım ve kimsenin de salladığı yok bunu. İlginç.
Galiba cümleten hacklendik :)

Ne yapabilirim ki? Hiçbirine mesaj gönderemiyorum. 3 rapor yazdım bir şey olmadı. Şimdi kontrol ettim her açılan konu hala kopyalanıyor.

Ne yapabilirim ki? Hiçbirine mesaj gönderemiyorum. 3 rapor yazdım bir şey olmadı. Şimdi kontrol ettim her açılan konu hala kopyalanıyor.
Genel görünüme açılan konuları kopyalayıp forum oluşturuyorlar, bizde herhangi bir açık yok. Endişelenmenize gerek de yok.

Bu sitelerin içerikleri kopyalamadan oluştuğundan ömürleri de uzun olmuyor. İlerleyen zamanlarda kapanacaktır kendi kendine.

Genel görünüme açılan konuları kopyalayıp forum oluşturuyorlar, bizde herhangi bir açık yok. Endişelenmenize gerek de yok.

Bu sitelerin içerikleri kopyalamadan oluştuğundan ömürleri de uzun olmuyor. İlerleyen zamanlarda kapanacaktır kendi kendine.
Teşekkür ederiz hocam, ayrıca ilgilendiğiniz için de sağolun.

Siteye ulaşamıyorum şu anda. Kapatıldı sanırım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı