Technopat'ın neden AMOLED için teması yok?

• Konuyu başlatan Silinen üye 301523
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 1.031
S

Silinen üye 301523

Ziyaretçi
Technopat için neden AMOLED tema yok?
Geceleri gözüm can çekişiyor karanlık temada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Parlaklığı bu uygulama ile daha fazla kısabilirsin gözünü çok alıyorsa akşamları.

Teşekkürler, macOS'dan memnun musun?
Ben de alacağım canım çekti.
Normalde elmayı hiç sevmem fakat ülke kötüleştiği için uzun ömürlü cihazlara geçiş yapacağım.

ülke kötüleştiği için
Şuan Hackintosh olan bir bilgisayardan yazıyorum ve hızından gayet memnunum, evimde annemin kullandığı Late 2008 MacBook Pro var ve yakın zamanda (daha doğrusu bu perşembe) Catalina güncelleştirmesini (normalde yapılmıyor, yapmak normal sistem güncellemesine kıyasla biraz zor) kurdum cihaza ve cihazda (yükseltme yapılmamış bir cihaz hatta sanırsam ilk sıfırlamasını 10 yıl sonra ben yaptım) en ufak bir takılma yok (internet ve ofis bilgisayarı olarak, oyunlarda %50'ye varan FPS kaybı var Windows ile karşılaştırırsam).

Şuan Hackintosh olan bir bilgisayardan yazıyorum ve hızından gayet memnunum, evimde annemin kullandığı Late 2008 MacBook Pro var ve yakın zamanda (daha doğrusu bu perşembe) Catalina güncelleştirmesini (normalde yapılmıyor, yapmak normal sistem güncellemesine kıyasla biraz zor) kurdum cihaza ve cihazda (yükseltme yapılmamış bir cihaz hatta sanırsam ilk sıfırlamasını 10 yıl sonra ben yaptım) en ufak bir takılma yok (internet ve ofis bilgisayarı olarak, oyunlarda %50'ye varan FPS kaybı var Windows ile karşılaştırırsam).

Oyun oynacak kadar bol boş vaktim ve onları takabileceğim kadar rahat bir kafam yok.
Diğer programlarda daha stabil diye biliyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı