S
Silinen üye 301523
Ziyaretçi
Technopat için neden AMOLED tema yok?
Geceleri gözüm can çekişiyor karanlık temada.
Geceleri gözüm can çekişiyor karanlık temada.
Son düzenleyen: Moderatör:
Biz IPS'çiler için
mobil için özel bir uygulama (desteklenen) yok ve masaüstüne nasıl getirecekler oled panel temasını?
Şuan Hackintosh olan bir bilgisayardan yazıyorum ve hızından gayet memnunum, evimde annemin kullandığı Late 2008 MacBook Pro var ve yakın zamanda (daha doğrusu bu perşembe) Catalina güncelleştirmesini (normalde yapılmıyor, yapmak normal sistem güncellemesine kıyasla biraz zor) kurdum cihaza ve cihazda (yükseltme yapılmamış bir cihaz hatta sanırsam ilk sıfırlamasını 10 yıl sonra ben yaptım) en ufak bir takılma yok (internet ve ofis bilgisayarı olarak, oyunlarda %50'ye varan FPS kaybı var Windows ile karşılaştırırsam).ülke kötüleştiği için
Şuan Hackintosh olan bir bilgisayardan yazıyorum ve hızından gayet memnunum, evimde annemin kullandığı Late 2008 MacBook Pro var ve yakın zamanda (daha doğrusu bu perşembe) Catalina güncelleştirmesini (normalde yapılmıyor, yapmak normal sistem güncellemesine kıyasla biraz zor) kurdum cihaza ve cihazda (yükseltme yapılmamış bir cihaz hatta sanırsam ilk sıfırlamasını 10 yıl sonra ben yaptım) en ufak bir takılma yok (internet ve ofis bilgisayarı olarak, oyunlarda %50'ye varan FPS kaybı var Windows ile karşılaştırırsam).
Daha değil çok daha stabil buluyorum ben fakat aynısı oyunlarda yok ve eksik bilgi vermek istemem, ondan belirttim.daha stabil
Daha değil çok daha stabil buluyorum ben fakat aynısı oyunlarda yok ve eksik bilgi vermek istemem, ondan belirttim.
Benim sistemimde çalışıyor fakat bunlar sizin kuracağınız sistemin donanımlarına göre değişiklik gösterecektir, 1000-1500 TL'ye bile Hackintosh kurulumu gerçekleşebilecek sistem dizmek mümkün.Teşekkürler, Hackintosh'ta her şey sıkıntısız çalışıyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.