Bayram, açıkçası azarlar bir dille eleştiri yapman konusunda senle aynı safta değilim. Karşındaki insan donanım alanında bildiğin çoğu şeyi öğrenmene vesile olan insanların en başında geliyor. Yani bu tip durumlarda davranış aşamasına geçmeden önce biraz sakinleyip sağlıklı düşünmeni - saygılı hareket etmeni öneririm. Technopat'ın kurucu ve yönetici ekibi belli, gerekli ikazı bu dili takınarak yapabilecek yetkiye veya opsiyona sahip olan kişiler de belli. Kafamda sana ait olan profil ile takındığın davranışlar biraz çakışıyor bu sıra, sınav stresine veriyorum
3.5K mesaj veya 35K mesaj yazmanın inan bana hiçbir önemi yok. Bir insanın verdiği emek "Dilinden çıktığı" kadardır. Senin dilin ile dün üye olmuş bir üyenin dili arasında pek bir fark yok açıkçası şuan.
Sen bile bunu yaptıktan sonra verdiğin emeğin bir değeri kalır mı düşün derim.
Biz de 15 Network uzmanı arkadaş ile bir sayfa kuruyoruz şuan, inan bana forum açmaya cesaret edemedik ilk aşamada. Başkalarını bu kadar sert bir dille eleştirmeden önce kendi kurduğun site ile ilgilenmeni tavsiye ederim. Gideceğim yer belli demek, rakip görmek - bilmişlik taslamak; en azından şuan yapabileceğin davranışlar değil. Teknik olarak o seviyede değilsin henüz; ileride bir gün o seviyeye erişecek olsan bile etik bir davranış olmaz yine de.
Ben de aşağıda çıkan videodan memnun değilim ancak bunu ben görebiliyorsam Recep Abi hayli hayli görür
O zaten bunun farkındadır, kaldıracaksa kaldırır. Bilmiş bir dil takınmanın anlamı yok.
Sitenin 20 saniyede açılması gibi ifadeleri gerçekten uzak bulsam da mobil sürümdeki reklamların kullanımı zorlaştırması veya otomatik videodaki sesin rahatsızlık vermesi gibi konularda herkes gibi ben de hemfikirim.
Sohbetimizin olmadığı - yararsız gördüğüm bir arkadaşımız değilsin, ondan uzun yazarak açıklama ihtiyacı hissettim, zahmete girdim. Senin de az çok sevgin - saygın vardır bana karşı; bundan ötürü fikrimi açıkça belirtmekten çekinmedim. Sen yalnızca eksik gördüğün yeri belirt, kimsenin işine karışma derim. Ben, o eksiği benden evvel fark edecekleri için belirtmeyi bile gerekli bulmuyorum. Bu insanlarla kötü olmak, sana hiçbir şey kazandırmaz. Senin - benim veya bir başkasının siteyi terk etmesi Technopat'dan hiçbir şey eksiltmez. Burada bilgi paylaşmanın çabası içerisinde olalım, başka hiçbir şeye gerek yok
Umarım alınmamışsındır yazdıklarımdan ötürü; ancak durum bu gerçekten.