Esdeath.xyz
Megapat
Daha fazla
Eski yazılan yazılarda bir hata varsa ceza vermeden düzenlenir. Öte yandan cezalarınıza baktım, sicil kabarık. Bir mesaj icin birden fazla yazım kuralları cezanız var mesela. Bu gayet olabilir bir ceza.
Rapor gelmiştir ya da moderatör arkadaş forumda gezerken mesaja denk gelmiştir. Moderatörlük başvurusu ile aldığınız cezaların bir alakası yok, söz konusu bile olamaz. Cezalarınız hakkında eleştiri yapmadan önce yine de bir kendi cezalarınızı yeniden bir gözden geçirin.
Eleştirmene izin verilmiyor daha çok. Konular reddediliyor.Eleştirebilirsiniz ama bir günde üç uyarı almanız mümkün, eleştirdikten 2 dakika sonra "de-da" yazımından uyarı almıştım.
Bildirim atılmıyor dolayısıyla okurun da haberi olmuyor. Bildirim gönderilirse okurun haberi olur. Bildirim atılmasına rağmen gözden geliniyorsa diyecek bir şeyim yok, okurun ayıbı o ancak benim tarafıma çoğunlukla bildirim atılmadı.Öte yandan inisiyatif uygulayıp bazı yapılan hataları düzeltip ceza vermeyebiliyoruz fakat okurlarımız genellikle bunu görmezden gelip
Buradaki yüksek mesajlı ve foruma emek veren üyelerin öyle bir amacının olduğunu açıkçası sanmıyorum. Olsaydı foruma emek vereceklerini sanmıyorum.yönetimi vurmaya çalışıyor.
Amacım eski konuyu hortlatmak değil ancak bir moderatörle tartışmamdan sonra kasıtlı olarak makalelerimi farklı kategoriye atmıştı. Bunu da bildirim ata ata yapmıştı, bildirim atmadığınızı siz de çok iyi biliyorsunuz. Moderasyon 30 makalemi başka kategorilere attı.Kimsenin hatası didik didik aranmıyor,
Buna lafım yok ancak tartışmadan hemen 2 dakika sonra da o hataya denk gelinmesi sizce de tuhaf değil mi?Ya da bir moderatör forumda dolaşırken kural dışı, uygunsuz ya da hatalı bir mesaja denk gelir ve gerekeni yapar.
Son olarak da siz benim yerimde olsaydınız ne düşünürdünüz? Yanlış mı düşünüyorum?böyle bir algı var
@Lintos, benim tarafıma çoğunlukla bildirim atılmadı.
@Esdeath.xyz, bildirimden kastım aslında şu kısımdı:
Eki Görüntüle 1270382
Hatta bana bazı uyarılar için özel mesaj bile gönderilmemişti. Sonradan öğrenmiştim hangi mesajdan uyarı aldığımı.
@Esdeath.xyz o zaman adamına göre muamele olduğunu düşünmem de gayet normalmiş. Geri dönüşünüz için teşekkürler.