Kişiye göre muamele yoksa ben de bir şey bilmiyorum!
Genel olarak yazım kuralları uyarılarını bayağı bi hafiflettik, uyarılarınıza da göz attığımda en son yazım kurallarıyla ilgili 2018 tarihinde uyarı almışsınız "direk --> direkt" 1 saatlik uyarı, bu tür küçük hataları artık düzenleyip bildirim de atıp geçiyoruz ya da uyarı bildirimi sadece gönderiyoruz. Sosyal TDK'ye bağlı bir kurum olmamasına rağmen bu tür uyarılar zamanında ne yazık ki abartılmış.
eleştirdikten 2 dakika sonra "de-da" yazımından uyarı almıştım.
Muhtemelen tesadüften başka bir şey değildir, çoğu eleştiri konusunda benzer şeyi yazdığınızı hatırlıyorum, gereğinden fazla abartmaya da gerek yok.
Gereksiz yere verilen birden fazla cezanın kaydı elimde mevcut.
Önerilerinizi, eleştirilerinizi değerlendiriyoruz ve gereken adımları atıyoruz. Geçen Aralık ayına kadar verilen uyarılarınızı inceledim, yanlış bir uyarı görüntüleyemedim bilginize.
kaldı ki rapora uyarıyı veren mod bakıyor.
Yanlış, bunu bilemezsiniz.
Neden aldığınızı gösteriyor, aldığınız mesajı göstermiyor.
Yazım kuralları, uygunsuz üslup, gereksiz mesaj vb. uyarılarda, uyarı verilen mesaj PM'de belirtiliyor. Sadece birkaç uyarı durumunda belirtilmiyordu ona da siz denk gelmişsiniz.
Mesela Recep Baltaş yazım hatası yapsa raporlasak 2 şey olur:
1) Biz ceza yeriz.
Bu algıyı değiştirmek çok zor galiba, bin kez bu tarz mesajları cevaplamışımdır ama gel gör ki hala aynı tarzda mesajlar atılıyor, artık bu tarz mesajları yazanlara söyleyecek bir şeyim kalmadı.
Mesajlarınızda ya da konu açarak izah ettiğiniz eleştiri, öneri, şikayet konularının hepsini not alıp değerlendirdiğimizi bilmenizi isterim.