Technopat'ın Sempatikliği

@166770, uygunsuz üslup kavramı çok geniş. En ufağına bile izin verilmiyor bence de bayağı iyi.

@166770, ben birine boş konuşma dediğim için uyarı almıştım :D Aslında basit bir şey gibi gözüküyor ancak ciddi tartışmalara da sebebiyet verebilir.

@166770, ben birine boş konuşma dediğim için uyarı almıştım :D Aslında basit bir şey gibi gözüküyor ancak ciddi tartışmalara da sebebiyet verebilir.
Kesinlikle, eskiden basit bir tartışma bile olsa çekinmiyordum. Ama artık mesaj yazarken 2 kere düşünüyorum. Mümkün olduğunca da her konuya girmiyorum. Yoksa ciddi sıkıntılara sebebiyet verebiliyor böyle şeyler. Dikkatli olmakta fayda var.

@166770, diğer forumlara göre oldukça kapsamlı yer, çoğu forumda takıldım. Her forumda da bulundum, yabancı forumlarda da aktif olarak takılmaktayım. Buranın yeri bir başka.

@301517, orada forumu eleştiren bir konuda yöneticisinin yorumuna kahkaha attım diye forum içi örgütlenmeden kalıcı olarak banlandım.
Edit: O 40 kişinin arasındayım :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı