Technopat'ın Sempatikliği

@166770, uygunsuz üslup kavramı çok geniş. En ufağına bile izin verilmiyor bence de bayağı iyi.

@166770, uygunsuz üslup kavramı çok geniş. En ufağına bile izin verilmiyor bence de bayağı iyi.
Aynen dayı, olası olacak tartışmaların çok güzel önüne geçiliyor. Ama tabii ki bazen din ve siyaset konularında ortalık karışıyor

@166770, ben birine boş konuşma dediğim için uyarı almıştım Aslında basit bir şey gibi gözüküyor ancak ciddi tartışmalara da sebebiyet verebilir.

@166770, ben birine boş konuşma dediğim için uyarı almıştım Aslında basit bir şey gibi gözüküyor ancak ciddi tartışmalara da sebebiyet verebilir.
Kesinlikle, eskiden basit bir tartışma bile olsa çekinmiyordum. Ama artık mesaj yazarken 2 kere düşünüyorum. Mümkün olduğunca da her konuya girmiyorum. Yoksa ciddi sıkıntılara sebebiyet verebiliyor böyle şeyler. Dikkatli olmakta fayda var.

Güzel bir yer.
Profile yazma olaylarının kırmızı forum gibi olması daha iyi yapabilir burayı.

@166770, diğer forumlara göre oldukça kapsamlı yer, çoğu forumda takıldım. Her forumda da bulundum, yabancı forumlarda da aktif olarak takılmaktayım. Buranın yeri bir başka.

@166770, diğer forumlara göre oldukça kapsamlı yer, çoğu forumda takıldım. Her forumda da bulundum, yabancı forumlarda da aktif olarak takılmaktayım. Buranın yeri bir başka.
Kesinlikle, bence üyelerde samimi, anlayışlı ve sevecen.

@301517, orada forumu eleştiren bir konuda yöneticisinin yorumuna kahkaha attım diye forum içi örgütlenmeden kalıcı olarak banlandım.
Edit: O 40 kişinin arasındayım

@301517, orada forumu eleştiren bir konuda yöneticisinin yorumuna kahkaha attım diye forum içi örgütlenmeden kalıcı olarak banlandım.
Edit: O 40 kişinin arasındayım
Siz de 40 kişi arasındasınız yani.
Orada isminiz ne idi? Söylemek istemezseniz sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…