Technopat'ın yaş ortalaması kaç?

Kaç yaşındasınız?

• 10-

Oy: 27 3,6%
  • 10-15

Oy: 190 25,2%
  • 16-21

Oy: 371 49,3%
  • 22-27

Oy: 112 14,9%
  • 28-33

Oy: 23 3,1%
  • 33-38

Oy: 6 0,8%
  • 39-44

Oy: 3 0,4%
  • 45+

Oy: 21 2,8%

• Oy verenlerin toplamı
    753
Bütün samimiyetimle 15-16 diyorum. 25 yaş üstü birine denk gelme şansınız Covid'in bitme şansından daha düşük.

Ha 14 yaşındaki çocuk yaşını 30 olarak giriyor, sonra ortalama bu şekilde diyorlar. Kanmayınız efenim.

Bütün samimiyetimle 15-16 diyorum. 25 yaş üstü birine denk gelme şansınız Covid'in bitme şansından daha düşük.

Ha 14 yaşındaki çocuk yaşını 30 olarak giriyor, sonra ortalama bu şekilde diyorlar. Kanmayınız efenim.
Katılıyorum sonuna kadar.

Ortalamayı fazla düşürmediniz mi?
Sanmıyorum, karşılaştığım tecrübeler beni bu düşüncelere itti. İlk katıldığım zaman forum ortamı ve yaş ortalaması daha iyi seviyeydi. Konular, mesajlar, üyeler çok daha kaliteliydi. Kalitedeki düşüş şu an çok fazla göze çarpıyor ancak kemik kitledeki bir takım kişiler yine toparlıyor ortalamayı bir şekilde.

Sanmıyorum, karşılaştığım tecrübeler beni bu düşüncelere itti. İlk katıldığım zaman forum ortamı ve yaş ortalaması daha iyi seviyeydi. Konular, mesajlar, üyeler çok daha kaliteliydi. Kalitedeki düşüş şu an çok fazla göze çarpıyor ancak kemik kitledeki bir takım kişiler yine toparlıyor ortalamayı bir şekilde.
Covid-19 ortaya çıktığından beri saçma konuların ardı arkası kesilmedi.

Covid-19 ortaya çıktığından beri saçma konuların ardı arkası kesilmedi.
İnsanlar evdeler ve bir şeyler yapmaları gerekiyor. Hani canları sıkılıyor. Muhtemelen ondan kaynaklı.

Bütün samimiyetimle 15-16 diyorum. 25 yaş üstü birine denk gelme şansınız Covid'in Bit'me şansından daha düşük.

Vay be hocam ben sizi 20'li yaşlarda sanıyordum çok şarşırdım açıkçası.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı