Technopat'ta aktiflik neden düşük?

• Konuyu başlatan 885108
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 202
  • Görüntüleme 10.270
Sanirsam genel sorun yasaklanmalar. Bende az da olsa bu duruma katiliyorum. Bence aktiflik devam ediyor hocam. Cogu insan genelde gece evde oldugu icin gece vakitlerinde aktiflik daha fazla olur.

Olmuyor.

Ayrıca ben sıkıldım. Üyeler yüzünden. Cevap yazdığım teknik konuların %70'inde adam konuyu açıp toz oluyor. Adama çözüm veriyorum ya da ayrıntı istiyorum asla cevap yazmıyor. Başka konulara cevap bile yazıyor. Konu açmak için açmayın. Açacaksanız şu konunuzu kontrol edin cevap veren var mı yok mu diye.

Çok görüyoruz doğru.

AMD fanboyu sitenin sahibinden ne bekliyorsun ki. :D nerede fanboylar hepsi bu sitede toplanmış iyi ki o sitede yokum yoksa kanser olurdum herhalde.

Harbiden.

Ceza yediğim için eleştiri yaptım ceza yedim.
Ceza yiyen birisi ile aynı konuda bulunduğum için ceza yedim.
Öylesine ceza yedim.
Ceza yedim sonra niye ceza yedin dediler tekrar ceza yedim.
Ceza yediğim konu hakkında başkasını şikayet ettim serbest dediler ceza yedim.
Şaka yaptım ceza yedim.
Birisi imzamı referans gösterdi ceza yemedi ben ona yaptım ceza yedim.
Bayağıdır ceza yemiyordum diye ceza yedim.

Öncelikle mevcutta aktif bir forumda yönetimdeyim ve daha öncesinden kavga ve hakaret ederek ayrıldığım bir forum var. Kavga ve hakaret etmemin sebebi yanlış insanlara yetki veriyorsunuz burası kötüye gidiyor anlamındaydı, dinlemediler en son konu 2 hafta önce açılmış ve gelen yanıt 1 hafta önce... Burası böyle olamayacak kadar büyük ama ceza sistemi yüzünden insanlar geri dönüş yapmıyor.

Tek olduğum forum değil hatta dışarıdan gelen üyeler tanımasın diye isimlerimi farklı tutuyorum. Sadece buradan 3-4 kere "AAA sen bu değil misin" ve "şu forumda yardım et" hatta ismimi söyleyen hatta ve hatta bana dışarıdan ulaşan bile oldu, amacım gizli kalmak değil amacım ben burada birisine teknoloji ya da farklı bir konuda yardım ederken konuya birinin gelip "abi şu forumda böyle oldu ya bir baksana", "abi görüşmüştük şu forumda hangisini alayım" gibi gibi yazılar yazılmasın diye farklı isimler kullanıyorum.

Ben zamanında şu an parasını versem bile alamayacağım oyunu nasıl oynayacağım hakkında konu açtığımda korsana karşıyız dediklerinde ceza aldım. Şu an birisi yetki verirse korsan oyun hakkında düşünmüş biri varsa bile telekinezi yapar bulur yasaklarım öyle bir düzen şeklim var.

Mevcuttaki yetki sahipleri ya bilmiyor ya da egoist. Ben yediğimiz saçma cezalar hakkında konu açıyorsam ve bunu eğlenceli bulduğumu belirtiyorsam konu onay yerine ret alıyorsa ya egoist bir denetleme ekibi var ya da bilmiyorlar.

Uzun lafın kısası gövde sağlam olsa bile insanlar meyveli ağaç görmek isterler maalesef yönetim ekibi dalları ve meyveleri çok yanlış seçiyor. Dallar kırılır meyveler çürür ama gövde çok sağlam eminim bu cezaları veren bilinçsiz arkadaşlar 1-2 yıla ya sıkılır ya da değiştirilirler. Ben yönetiminde olduğum forumda bana verilen cezaları bir üyeye verdiklerini görseydim emin olun o yetkilinin ismini forumdan banlardım adaş olanlar adını yazamazdı.

Ceza yediğim için eleştiri yaptım ceza yedim.
Ceza yiyen birisi ile aynı konuda bulunduğum için ceza yedim.
Öylesine ceza yedim.
Ceza yedim sonra niye ceza yedin dediler tekrar ceza yedim.
Ceza yediğim konu hakkında başkasını şikayet ettim serbest dediler ceza yedim.
Şaka yaptım ceza yedim.
Birisi imzamı referans gösterdi ceza yemedi ben ona yaptım ceza yedim.
Bayağıdır ceza yemiyordum diye ceza yedim.

Öncelikle mevcutta aktif bir forumda yönetimdeyim ve daha öncesinden kavga ve hakaret ederek ayrıldığım bir forum var. Kavga ve hakaret etmemin sebebi yanlış insanlara yetki veriyorsunuz burası kötüye gidiyor anlamındaydı, dinlemediler en son konu 2 hafta önce açılmış ve gelen yanıt 1 hafta önce... Burası böyle olamayacak kadar büyük ama ceza sistemi yüzünden insanlar geri dönüş yapmıyor.

Tek olduğum forum değil hatta dışarıdan gelen üyeler tanımasın diye isimlerimi farklı tutuyorum. Sadece buradan 3-4 kere "AAA sen bu değil misin" ve "şu forumda yardım et" hatta ismimi söyleyen hatta ve hatta bana dışarıdan ulaşan bile oldu, amacım gizli kalmak değil amacım ben burada birisine teknoloji ya da farklı bir konuda yardım ederken konuya birinin gelip "abi şu forumda böyle oldu ya bir baksana", "abi görüşmüştük şu forumda hangisini alayım" gibi gibi yazılar yazılmasın diye farklı isimler kullanıyorum.

Ben zamanında şu an parasını versem bile alamayacağım oyunu nasıl oynayacağım hakkında konu açtığımda korsana karşıyız dediklerinde ceza aldım. Şu an birisi yetki verirse korsan oyun hakkında düşünmüş biri varsa bile telekinezi yapar bulur yasaklarım öyle bir düzen şeklim var.

Mevcuttaki yetki sahipleri ya bilmiyor ya da egoist. Ben yediğimiz saçma cezalar hakkında konu açıyorsam ve bunu eğlenceli bulduğumu belirtiyorsam konu onay yerine ret alıyorsa ya egoist bir denetleme ekibi var ya da bilmiyorlar.

Uzun lafın kısası gövde sağlam olsa bile insanlar meyveli ağaç görmek isterler maalesef yönetim ekibi dalları ve meyveleri çok yanlış seçiyor. Dallar kırılır meyveler çürür ama gövde çok sağlam eminim bu cezaları veren bilinçsiz arkadaşlar 1-2 yıla ya sıkılır ya da değiştirilirler. Ben yönetiminde olduğum forumda bana verilen cezaları bir üyeye verdiklerini görseydim emin olun o yetkilinin ismini forumdan banlardım adaş olanlar adını yazamazdı.

Tekrardan vay halimize:(

Uzun lafın kısası gövde sağlam olsa bile insanlar meyveli ağaç görmek isterler maalesef yönetim ekibi dalları ve meyveleri çok yanlış seçiyor. Dallar kırılır meyveler çürür ama gövde çok sağlam eminim bu cezaları veren bilinçsiz arkadaşlar 1-2 yıla ya sıkılır ya da değiştirilirler.
Ben ne çınarlar gördüm sırf şu yönetim sorunu yüzünden yok olup giden evet gövdeleri halen duruyor ama içinde yaşayan birkaç kurt dışında adlarını hatırlayan kalmadı. Korkarım bu sitede aynı sonu yaşamaya doğru gidiyor. Benzer sorunları görüyorum, forumlarda tarih gibi anladığım kadarıyla benzer hatalar benzer sonuçları doğuruyor gerekirse tekerrür etmekten hiç sakınmıyor.

Bence Recep Baltaş'ın kurduğu farklı site bunda en büyük etmen. Bazıları iki siteyi de kullanabilecekken nedense bir taraf için fanatiklik yapmayı seçti ve bu iki siteyi de etkiledi. Zira diğer site de pek aktif sayılmaz; burası bayağı üstün şu an. Hem üyeler biraz bölünmüş oldu hem de eskiye nazaran belki biraz ilgi azaldı ve diğer ekstralar da eklenince öyle hissettirmesi normal gibi. Yine de her şeye rağmen diğer sitelerin tamamından daha aktif olduğunu görüyorum buranın. Elbette yorumlara gelen yararlı mesajların sayısının azalması göz ardı edilemez. Farklı birçok sebep de mevcut.

Bence Recep Baltaş'ın kurduğu farklı site bunda en büyük etmen. Bazıları iki siteyi de kullanabilecekken nedense bir taraf için fanatiklik yapmayı seçti ve bu iki siteyi de etkiledi. Zira diğer site de pek aktif sayılmaz; burası bayağı üstün şu an. Hem üyeler biraz bölünmüş oldu hem de eskiye nazaran belki biraz ilgi azaldı ve diğer ekstralar da eklenince öyle hissettirmesi normal gibi. Yine de her şeye rağmen diğer sitelerin tamamından daha aktif olduğunu görüyorum buranın. Elbette yorumlara gelen yararlı mesajların sayısının azalması göz ardı edilemez. Farklı birçok sebep de mevcut.
Bilmediğimden soruyorum kim bu Recep Baltaş? Ciddiyim yerli forumlar hakkında şu son 4 yılda çok Fransız kaldım mevzuya. Forumda adını çok gördüm.

Ben ne çınarlar gördüm sırf şu yönetim sorunu yüzünden yok olup giden evet gövdeleri halen duruyor ama içinde yaşayan birkaç kurt dışında adlarını hatırlayan kalmadı. Korkarım bu sitede aynı sonu yaşamaya doğru gidiyor. Benzer sorunları görüyorum, forumlarda tarih gibi anladığım kadarıyla benzer hatalar benzer sonuçları doğuruyor gerekirse tekerrür etmekten hiç sakınmıyor.
Çok haklısın ama bu "Apple batar 1-2 yıla" demekten farksız. SEO ile çektiği tıklamayı tahmin edebiliyorum ve bu o kadar büyük bir rakam ki emin ol dudak uçuklatır. Zaten konu açarken SEO'lara yardımcı olmak için "ön ek" istiyorlar. Açıklamayı giriyorsun konuyu giriyorsun üstüne insanlar yazı yazıyor derken müthiş bir SEO altyapın oluyor. Foruma olacak şey maksimum yönetimdeki insanlar eksilir yenisi gelir, basit yetkililerin hepsi şutlanır yerine daha iyileri alınır ve 1 yıla kendini toparlar ama haricinde hiçbir şey olmaz. Niye mi çünkü TR üzerindeki en iyi karışık forum, her şey ve her telden ses ve konu var.

Bilmediğimden soruyorum kim bu Recep Baltaş? Ciddiyim yerli forumlar hakkında şu son 4 yılda çok Fransız kaldım mevzuya. Forumda adını çok gördüm.
Kısaca kendisi buranın ve Techolay'ın kurucu ortaklarından. Bir süre önce çeşitli sebeplerden dolayı buraya zarar vermemek için ayrılıp şu an Techolay olan kendi sitesini kurdu.

Technopat'ta gerçekten saçma sapan sebeplerden konuyu açmıyorlar. Samsunglarda IMEI atıp atılmadığına emin olmak için 2 kez konu açtım ikisi de ret yedi. Bende aynı konuyu Techolay'da açtım. Adamlar onlara yazdığım notu bile silmemişler 😀
Neden iki sitenin arayüzü benzer?

Büyük ihtimalle ceza alacağım ama:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Atmamın sebebi konuyu açıklamak drama yaratıyor forumlarda drama olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı