Hep aynı konular açıldığı için. En basitinden Turbox alınır mı? Yazın bakın. Millet konu açmak için açıyor.
100 tane konu var aynı
Hep aynı konular açıldığı için. En basitinden Turbox alınır mı? Yazın bakın. Millet konu açmak için açıyor.
Zibilyon tane "Windows 11'e geçilir mi?" yada "Yazılıma hangi dil ile başlanmalı?" gibisinden konular var ama hepsi duruyor.Hep aynı konular açıldığı için. En basitinden Turbox alınır mı? Yazın bakın. Millet konu açmak için açıyor.
Aga bak, bu 'D' ile başlayan forum zorbalığına bak.
Ne kadar bölücü zorba varsa hepsi 'D' ile başlayan Forum'a dolmuş. Birisi konu açan kişiyi tehdit etmiş ve üzerine ban atmışlar. Gerçekten Technopat kullandığıma şükür ediyorum.
Henüz bir haftalık üye olduğunuz için olabilir.Bende neden öyle durum yok?
Birçok sorunun cevabı var artık forumlar yerine topluluklar tercih ediliyor bir de tartışılabilecek konular neredeyse hiç açılmıyor hangi ekran kartının hangisinin daha iyi olduğunu ne kadar tartışabiliriz?
AMD fanboyu sitenin sahibinden ne bekliyorsun ki.nerede fanboylar hepsi bu sitede toplanmış iyi ki o sitede yokum yoksa kanser olurdum herhalde.
Birçok sorunun cevabı var artık forumlar yerine topluluklar tercih ediliyor bir de tartışılabilecek konular neredeyse hiç açılmıyor hangi ekran kartının hangisinin daha iyi olduğunu ne kadar tartışabiliriz?
Sizin mantığınızla forumların kapanması gerek o halde hocam.![]()
Bununla ilgili öneri bile vermiştim onaylanmaması için. Artık böyle konularda direk Python diye geçiyoruz ama yine de hala açanlar var. Ayrıca daha aynı bütçeyle (mesela 30k) açılan konudan 1 hafta olmadan başka üye 30k'ya sistem istiyor. Konuyu açacağına önerilenlerden 1 hafta önceki açılmış başka konuya baksa iş bitecek.Zibilyon tane "Windows 11'e geçilir mi?" yada "Yazılıma hangi dil ile başlanmalı?" gibisinden konular var ama hepsi duruyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.