Technopat'ta aktiflik neden düşük?

• Konuyu başlatan 885108
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 202
  • Görüntüleme 10.289
Hep aynı konular açıldığı için. En basitinden Turbox alınır mı? Yazın bakın. Millet konu açmak için açıyor.
Zibilyon tane "Windows 11'e geçilir mi?" yada "Yazılıma hangi dil ile başlanmalı?" gibisinden konular var ama hepsi duruyor.

Aga bak, bu 'D' ile başlayan forum zorbalığına bak.

Ne kadar bölücü zorba varsa hepsi 'D' ile başlayan Forum'a dolmuş. Birisi konu açan kişiyi tehdit etmiş ve üzerine ban atmışlar. Gerçekten Technopat kullandığıma şükür ediyorum.

AMD fanboyu sitenin sahibinden ne bekliyorsun ki. :D Nerede fanboylar hepsi bu sitede toplanmış iyi ki o sitede yokum yoksa kanser olurdum herhalde.

Birçok sorunun cevabı var artık forumlar yerine topluluklar tercih ediliyor bir de tartışılabilecek konular neredeyse hiç açılmıyor hangi ekran kartının hangisinin daha iyi olduğunu ne kadar tartışabiliriz?

Birçok sorunun cevabı var artık forumlar yerine topluluklar tercih ediliyor bir de tartışılabilecek konular neredeyse hiç açılmıyor hangi ekran kartının hangisinin daha iyi olduğunu ne kadar tartışabiliriz?

Konu açarak?

AMD fanboyu sitenin sahibinden ne bekliyorsun ki. :D nerede fanboylar hepsi bu sitede toplanmış iyi ki o sitede yokum yoksa kanser olurdum herhalde.

D ile başlayan kırmızı Forum'un kitlesi zaten kanser bir kitle.

Az önce alakasız mesaj uyarısı aldım, ama bence haklılar.

Son düzenleme:
Zibilyon tane "Windows 11'e geçilir mi?" yada "Yazılıma hangi dil ile başlanmalı?" gibisinden konular var ama hepsi duruyor.
Bununla ilgili öneri bile vermiştim onaylanmaması için. Artık böyle konularda direk Python diye geçiyoruz ama yine de hala açanlar var. Ayrıca daha aynı bütçeyle (mesela 30k) açılan konudan 1 hafta olmadan başka üye 30k'ya sistem istiyor. Konuyu açacağına önerilenlerden 1 hafta önceki açılmış başka konuya baksa iş bitecek.

Technopat'ta gerçekten saçma sapan sebeplerden konuyu açmıyorlar. Samsunglarda IMEI atıp atılmadığına emin olmak için 2 kez konu açtım ikisi de ret yedi. Bende aynı konuyu Techolay'da açtım. Adamlar onlara yazdığım notu bile silmemişler 😀

Günün sonunda çözümümü maalesef Technopat'ta bulamadım ama Techolay'da buldum. Konu onaylamalara el atılmalı.

1737918270372.png

Sanirsam genel sorun yasaklanmalar. Bende azda olsa bu duruma katiliyorum. Bence aktiflik devam ediyor hocam. Cogu insan genelde gece evde oldugu icin gece vakitlerinde aktiflik daha fazla olur.

Ayrıca ben sıkıldım. Üyeler yüzünden. Cevap yazdığım teknik konuların %70'inde adam konuyu açıp toz oluyor. Adama çözüm veriyorum ya da ayrıntı istiyorum asla cevap yazmıyor. Başka konulara cevap bile yazıyor. Konu açmak için açmayın. Açacaksanız şu konunuzu kontrol edin cevap veren var mı yok mu diye.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı