Mesela sizin var gibi.Bunun sebebi konu dışının durdurulamaz yükselişi. Konu dışına çok talep var forumda.
Mesela sizin var gibi.Bunun sebebi konu dışının durdurulamaz yükselişi. Konu dışına çok talep var forumda.
Bence Technopat'dan Sosyalpat'a döndü gibi adındaki ''techno'' anlamını azar azar yitiriyor her gün.Hocam zaten adı Technopat Sosyal. Normal değil mi?![]()
Ben canım sıkılınca giriyorum konu dışına. Yoksa birçok konuda yardımcı olmaya çalışıyorum. Benim ilgi alanım telefonlar, yazılım falan. Bu aralar blog kısmına sardım.Mesela sizin var gibi.
En yakın zamanda açtığınız konular öyle demiyor:Ben canım sıkılınca giriyorum konu dışına. Yoksa birçok konuda yardımcı olmaya çalışıyorum. Benim ilgi alanım telefonlar, yazılım falan. Bu aralar blog kısmına sardım.
Hocam neden bu kadar agresifsiniz. Ayrıca bu konuları attığınızda aklıma hemen bu fotoğraf geldi.En yakın zamanda açtığınız konular öyle demiyor:
Çay ve Kahve Sohbetleri
Çayınızı, kahvenizi alın gelin arkadaşlar. Çünkü sohbet başlıyor. Bu konuda istediğiniz şekilde sohbet edebilirsiniz. Dertleriniz ve sıkıntılarınızı paylaşabilirsiniz. Bir nevi sohbet konusu işte gerisini anlatmaya gerek yok :).www.technopat.net
Kullandığınız ilk telefon
Kullandığınız ilk telefon neydi arkadaşlar? Ben Nokia 3210 kullanmıştım. İlk telefonumdu. Babam iletişim için vermişti bana.www.technopat.net
Hangi kulaklığı kullanıyorsunuz?
Hangi kulaklığı kullanıyorsunuz arkadaşlar? Ve neden? Ben Philips SHE1405 kullanıyorum. Tahmin edersiniz ki A101 mağazasından aldım. İşimi görüyor.www.technopat.net
Gördüğünüz en güzel rüya
Gördüğümüz en güzel rüyayı yazıyoruz arkadaşlar. Ben dün rüyamda RTX 3090 sistem topluyordum. Üstüne oyun testi yaptım. Bir an gerçek zannettim :).www.technopat.net
Hangi işlemciyi kullanıyorsunuz?
Modeli ile birlikte yazalım arkadaşlar. Hangi işlemciyi veya işlemcileri kullanıyorsunuz? Ve neden? Laptop: İ7 2670QM Masaüstü: Ryzen 7 2700X Laptop'da aldığım dönem en iyi işlemcilerden biriydi İ7 2670QM. Masaüstünde ise Ryzen işlemcileri denemek istedim. İkisinden de memnunum.www.technopat.net
Haftalık sohbetler: 1. Bölüm
Evet arkadaşlar. Öncelikle bu konuyu açma sebebim hepimizin hafta içi yaşadıklarını, yaptıklarını ve gündemde ki meseleleri ayrı konu açmaya gerek kalmadan konuşması. Bu konuyu her hafta sonu açmayı düşünüyorum. Böylece güzel bir arşiv yapmış oluruz. Bu konuda dilediğiniz gibi sohbet edebilir ve...www.technopat.net
Yalnız bu konuları sadece etkinlik maksadıyla açtım ve artık böyle konularda açmayacağım. Forumda bir sürü boş beleş adam varken beni böyle eleştirmeniz hiç hoş değil. Gidip dolar konusu açmıyorum zibilyon tane diğerleri gibi en azından. Çok agresif davranıyorsunuz.En yakın zamanda açtığınız konular öyle demiyor:
Çay ve Kahve Sohbetleri
Çayınızı, kahvenizi alın gelin arkadaşlar. Çünkü sohbet başlıyor. Bu konuda istediğiniz şekilde sohbet edebilirsiniz. Dertleriniz ve sıkıntılarınızı paylaşabilirsiniz. Bir nevi sohbet konusu işte gerisini anlatmaya gerek yok :).www.technopat.net
Kullandığınız ilk telefon
Kullandığınız ilk telefon neydi arkadaşlar? Ben Nokia 3210 kullanmıştım. İlk telefonumdu. Babam iletişim için vermişti bana.www.technopat.net
Hangi kulaklığı kullanıyorsunuz?
Hangi kulaklığı kullanıyorsunuz arkadaşlar? Ve neden? Ben Philips SHE1405 kullanıyorum. Tahmin edersiniz ki A101 mağazasından aldım. İşimi görüyor.www.technopat.net
Gördüğünüz en güzel rüya
Gördüğümüz en güzel rüyayı yazıyoruz arkadaşlar. Ben dün rüyamda RTX 3090 sistem topluyordum. Üstüne oyun testi yaptım. Bir an gerçek zannettim :).www.technopat.net
Hangi işlemciyi kullanıyorsunuz?
Modeli ile birlikte yazalım arkadaşlar. Hangi işlemciyi veya işlemcileri kullanıyorsunuz? Ve neden? Laptop: İ7 2670QM Masaüstü: Ryzen 7 2700X Laptop'da aldığım dönem en iyi işlemcilerden biriydi İ7 2670QM. Masaüstünde ise Ryzen işlemcileri denemek istedim. İkisinden de memnunum.www.technopat.net
Haftalık sohbetler: 1. Bölüm
Evet arkadaşlar. Öncelikle bu konuyu açma sebebim hepimizin hafta içi yaşadıklarını, yaptıklarını ve gündemde ki meseleleri ayrı konu açmaya gerek kalmadan konuşması. Bu konuyu her hafta sonu açmayı düşünüyorum. Böylece güzel bir arşiv yapmış oluruz. Bu konuda dilediğiniz gibi sohbet edebilir ve...www.technopat.net
Hangi süper moderatörün yan hesabısın doğru söyle. Şaka şaka, lütfen banlamayın.Aktiflik azaldı mı? 2 saniyede bir yeni konu açılıyor. İki defa sayfayı yenile.Bu kadar aktif forum dünyada görmedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.