Technopat'ta aktiflik neden düşük?

• Konuyu başlatan 885108
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 202
  • Görüntüleme 10.253
ChatGPT o kadar aman aman büyütülecek bir yapay zeka değil ki, bazen hayalet veri konumuna düşer, ve bu yüzden sana yanlış bilgi verebilir, yani bu konuda dikkatli olduğunuz taktirde elbette ChatGPT yararlı olacaktır.

Doğru dedin resmen bir yerden bilgi çıkarıyor ChatGPT maalesef.

ChatGPT o kadar aman aman büyütülecek bir yapay zeka değil ki, bazen hayalet veri konumuna düşer, ve bu yüzden sana yanlış bilgi verebilir, yani bu konuda dikkatli olduğunuz taktirde elbette ChatGPT yararlı olacaktır.

Yanlış anlama. Yanlış yazdım üzgünüm.

Hocam zaten sonradan bir arkadaşta böyle dediği için cevapladım ama bir daha cevaplayayım örneğin sizin bilgisayarınızda bir darboğaz yaşanabilir mi bunu söyleyebilir, herhangi bir sağlık sorunu hakkında (basit) bilgiler ve ne yapabilecekleriniz hakkında bilgi alabilirsiniz, bir gündemdeki konuyla alakalı bilgi alabilirsiniz, bilmediğiniz bir şeyin ne işe yaradığını sorabilirsiniz.
Eğer zaten bütün sorulara yanıt verebilseydi forum diye bir ortam olmazdı sadece sohbet muhabbet olurdu.

Technopat'ta eskiden tüm konulara daha hızlı cevaplar gelirdi ve moderatörler de daha aktifti. Neden aktiflik bu kadar düştü?

Hocam kısaca çok ufacık bir nokta koymadığın zaman uzaklaştırma alıyorsun ya da diyelim bir konu açtın kimse bakmadı başka bir konu daha açınca yine yasak alıyorsun çok saçma kurallar var.

Hocam kısaca çok ufacık bir nokta koymadığın zaman uzaklaştırma alıyorsun ya da diyelim bir konu açtın kimse bakmadı başka bir konu daha açınca yine yasak alıyorsun çok saçma kurallar var.

Yazım yanlışlarında yasak almak mantıksız ama aynı konuyla alakalı 2.bir konu açınca ceza almanın pek bir mantıksızlığı yok onun yerine öne çıkar yapabilirsiniz.

İkisi de aynı yazılımı kullanıyorlar fakat benzer değiller. Mesela oradaki tepkiler daha değişik. Orada yapay zeka botu var. İsim olarak birbirinden bağımsızlar. Recep Baltaş Technopat'tan ayrıldıktan bir süre sonra kendisi kurdu. Bu arada iki forum arasında bir kavga vs. yok. Hatta Recep Baltaş'a Technopat'tan linç atan bile olmadı. X üzerinden algı yapan dindar hesaplar linçledi. İki forum birbirinden bağımsızdır.
Arayüzden bahsetmiştim ama olsun o da bir şey.

Bence asıl sorun derdini anlatamayanlarda. Forumda herkes doğru düzgün cümle kuramıyor bazen "bilgisayar, ekran kartı, bozulmak" gibi kelimeler veriyorlar sende kelime tahmin oyunu gibi sorunu çözmeden önce "soru" nun ne olduğunu çözmeye çalışıyorsun.

Son düzenleme:
Yıl 2025 insanlar artık çoğu şeyi ChatGPT'ye sorabilir.

ChatGPT'nin kendine hayrı yok bize mi yardımcı olsun?

Aktiflik düşükse neden benim yazacağım konularda benden önce sayfalarca mesaj yazılıyor?

Son düzenleme:
Aktiflik düşükse neden benin yazacağım konularda benden önce sayfalarca mesaj yazılıyor?
Bu, duruma göre değişir ama. Sorunun tartışılmaya açık olması etkileyebiliyor mesela adam işletim sistemindeki bir sorundan bahsediyor, yarım saat içinde 5 mesaj yazılmışsa 3'ü format 2'si alakasız soru oluyor.

Bu, duruma göre değişir ama. Sorunun tartışılmaya açık olması etkileyebiliyor mesela adam işletim sistemindeki bir sorundan bahsediyor, yarım saat içinde 5 mesaj yazılmışsa 3'ü format 2'si alakasız soru oluyor.

Yok ya o eskidendi. Artık o kadar seri format atın diyene ben denk gelmiyorum. Günde 100 konu falan onaylıyorsam, daha sonra bilgimin olduğu konuya dönüp bakıyorsam mutlaka konuya yazılmış oluyor, çözüme kavuşmasa da benim sunacağım çözüm adımlarını birisi yazmış oluyor illaki.

Biz konulara ilk 5 dakika zaten yazamıyoruz, diğer üye arkadaşlar yine çat pat yazabilir ona bir şey diyemem.

Yok ya o eskidendi. Artık o kadar seri format atın diyene ben denk gelmiyorum
Ben hala çok fazla görüyorum. Hele adı "Format at geç" benzeri olan kişi sayısı baya fazladır.

Tabii ben aralık ayında aktif olmaya başladım o yüzden öncesini pek bilemem ama tahmin edilebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı