PesimistKafa
Hectopat
Hocam daha yeni katılmışsınız. Katıldığınız gün herkesin mesajınıza beğeni atmasını da beklemeyin.
Tanımadığımız birinin önerisine beğeni atmıyoruz pek.@Enes3078 @rohatbaba123 @Kokona Shiki katılsam bile beğeni atmıyorlar çok fazla beğenisi olanların yorumu 1 like 2 like alıyor siz nasıl yaptınız?
Knk yalnız iyi beğeni kastın yine iyisin(!)Çoğu konuya mesaj yazmama rağmen beğeni alamıyorum. Bazılarını görüyorum özeniyorum 2000 mesaj 5 bin beğenisi olan var, bazılarının 300 mesaj 500 beğeni ne yapmam lazım üzülüyorum![]()
Burada aktif birisi haline girince ve biraz arkadaş edinince her mesajını beğenen insanlar oluyor zaten. Örneğin @Kokona Shiki benim bütün mesajlarımı beğenir, ben de onunkileri beğenirim. Tabii bu bahsettiğim şey Sosyal dışı gruplaşma değil.@Enes3078 @rohatbaba123 @Kokona Shiki katılsam bile beğeni atmıyorlar çok fazla beğenisi olanların yorumu 1 like 2 like alıyor siz nasıl yaptınız?
Aynı.Burada aktif birisi haline girince ve biraz arkadaş edinince her mesajını beğenen insanlar oluyor zaten. Örneğin @Kokona Shiki benim bütün mesajlarımı beğenir, ben de onunkileri beğenirim. Tabii bu bahsettiğim şey Sosyal dışı gruplaşma değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.