Bana 1TB ortalama HDD önerir misiniz dersem ne önerirsin?
WD Blue. Ama mesela bütçe yüksektir 1 TB önerin dersin. WD Black öneririm. Ortalama kelimesi zaten bütçeyi az çok belirliyor. Ama yine belirtmekte fayda var.
Bana 1TB ortalama HDD önerir misiniz dersem ne önerirsin?
Turbox.Bana 1TB ortalama HDD önerir misiniz dersem ne önerirsin?
Şakası bile korkutuyor.Turbox.
Bunu o kadar çok yapan var ki sadece konudaki saçma mesajları raporlamam 30 dakikamı alıyor, sürekli bekleme süresi veriyor raporlamada.Adamın konusunu silip bütçe belirt diye uyarı göndermek hem moderasyona gereksiz yük olur hem de adam için gereksiz zaman kaybı olur. Biriniz sorsun, diğerleri konuyu takibe alıp beklesin. 50 kişi komik olmayan esprilerle makara yapmayın.
Aaaa olur mu hiç öyle? O zaman mizahşör arkadaşlarımız nasıl ''bütçeyi tahmin etmeye çalışıyorum'' esprisi yapacak?
Aaaa olur mu hiç öyle? O zaman mizahşör arkadaşlarımız nasıl ''bütçeyi tahmin etmeye çalışıyorum'' esprisi yapacak?
Bunu belirtmeden öneri yapılınca da bütçemi aşıyor diyor, tam küfür etmelik.Belki adamın para derdi yok, kaliteli bir şey almak istiyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.