Technopat'ta bütçe belirtme zorunlu olsun

• Konuyu başlatan Madss
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 27
  • Görüntüleme 2.324
Bence böyle bir zorunluluğun olması çok saçma olur, zira buradaki herkesin maddi durumu Bill Gates ya da Elon Musk seviyesinde değil. Yani birisi monitör tavsiyesi istiyorlar yorumlara "Bütçenizi tahmin mi edelim ?" falan yazıyor insanlar. Ne diyeceğimi bilemiyorum açıkçası.

Bence böyle bir zorunluluğun olması çok saçma olur, zira buradaki herkesin maddi durumu Bill Gates ya da Elon Musk seviyesinde değil.
Zaten bu yüzden bütçe belirtin diyoruz? Bu kadar garip bi' çelişki olamaz. :D

Peki güzel arkadaşım, sen nasıl düşünüyorsan öyle olsun. Zira monitör önerisi sorulduğunda genellikle insanlara ASUS'un 4K 120Hz ve üstü ROG monitörleri önerilmiyor ama olsun.
Tam tersi bütçe yazmayanlara en pahalı ürün öneriliyor hocam.

Peki güzel arkadaşım, sen nasıl düşünüyorsan öyle olsun. Zira monitör önerisi sorulduğunda genellikle insanlara ASUS'un 4K 120Hz ve üstü ROG monitörleri önerilmiyor ama olsun.
Emoji attım diye emoji atmak zorunda değilsin. Ortada bütçe yok bir şey yok, demek ki paraya para demiyor, ben de ortada bütçe yoksa önerimi yaparım. Bütçe belirten insanlara şu ana kadar saçma sapan ürünler önermedim çok şükür.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı