Rehber Technopat'ta Dimension'u karanlık temada kullanmak

Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Sıradan Biri
Evet belki de çoğu kişi biliyordur hatta konuları da açılmıştır lakin yine de yapmakta fayda var.

Öncelikle ana sayfa>sağ üstten kendinize tıklayın>sosyal seçenekleri yolunu takip edin.

Ekran görüntüsü 2021-03-26 003246.png

Ekran görüntüsü 2021-03-26 003527.png

Technopat'ta 3 tane tema vardır bunlar Varsılıyan tema , Karanlık tema ve Dimension. Biz Dimension'u seçiyoruz.

2.png

Lakin Dimension temasını kullanan arkadaşlarımız için Technopat'ın kendi sitesinde (Dimension teması için) karanlık tema desteği yok, aslında çözümü herkesin tahmin ettiği gibi Google uzantısı ile kolayca çözebiliriz.

Kullanacağımız uzantı ise '' Dark reader ''. Diğer uzantılara göre daha sade ve güzel oluyor.

5.png

Bunu kurduktan sonra işlemimiz bitiyor arkadaşlar. Sonuç olarak şöyle bir arayüz ile karşı karşıya kalıyoruz.

6.png

Vallahi çok teşekür ederim, eski temadan sıkılmıştım da karanlık yapmadım ama böyle yapınca şekil durdu :)
Rica ederim aslında çözümü basit ama mesele kendinize göre olan uzantıyı bulmakta bazılarında yazılar turuncu falan olabiliyor o zaman da renk karmaşası oluşuyor.
Ayrıca chrome://flags üzerinden 'Force Dark Mode for Web Contents' aktif edilebilir.
Öneriniz için sağ olun onu da denerim şimdi belki o daha güzel duruyordur.

Dağ manzarasını nasıl kaldırdınız? Eklentiyi kurdum ancak manzara sizin ekran görüntünüzdeki gibi kalkmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı