Technopat'ta Dolandırıcılık

Steam vb. hesap satışlarında bu problemlerin yaşanması %99 ihtimal. %1 ise kul hakkını bilen, geri almaya çalışmayan insanlardan oluşuyor. Size akıl parası, hesap satın almak isteyen diğer arkadaşlara ise ders niteliğinde bir konu olmuş. Geçmiş olsun.

Ders olsun. Belki bunu yaşamasaydınız 150 oyunlu bir steam hesabı satın alıp çok daha büyük meblağlar kaybedebilirdiniz.
Muhtemelen arkadaş satın aldığı çalıntı bir hesaba kar payı koyarak size sattı.
Top da sizin elinizde patladı.
Geçmiş olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha öncede hesap almışlığım var da dediğiniz gibi top bunda patladı. Aldığım kişiyle konuşmam güven vermişti. Yeni oyun alıcağı için ucuza sattığını düşündüm. Zaten platiden aldığını söyleseydi almazdım. Neyse artık geçmiş olsun. Ben zaten çözüm aramak için değil de belki o kişi başka bir hesap satarsa başkalarının başına aynı şey gelmesin diye uyarmak için konuyu açtım.

Hesap alımı daima risklidir, Technopat içerisinde bile olsa tavsiye etmiyorum. Bence hesap alım-satım Technopat'da yer almamalı. Daha önce benzer şekilde alenen Plati.ru'dan Origin hesabı alıp satanları çok raporladım, hiçbir geri dönüş alamadım. Geçmiş olsun.

Canım arkadaşlarım ben bunun mailini her şeyini buna verdim tekrar almamda imkansızdı nereden aldığımıda söyledim 2ND verifi attığımıda söyledim geri çektim her şeyi yaptı kendi emailini aldı ekledi ben dolandırıcı değilim kendi hatası benlik hiçbir şey yok orada link olan hesaplarda vardı onları da kandırdım ben kimseyi dolandırmam.
Bak sen şuna gelmiş bana dolandırıcı diyor sen kimsin sana hesabın her şeyini söyledim attım konuştuk o kadar terbiyesiz herif kaç gün sonra birisine çaldırmış bana diyor geri aldın nasıl alacağım Rockstar kullanımını biliyor musun hele.
Bana kimse dolandırıcı diyemez anlaştık attık o kadar dedim güvenilir dedim o kadar uyardım mazeretim olduysa özür diledim o konuşmalar nerede ey? Ben sizi 60 TL'ye dolandırıcak bir insan değilim Steam hesabım belli adresim belli çok konuşmak isteyen varsa gelsin konuşalım.
@TheDoctorBD top sende. İkinci hüseyin ay vakası olmaya niyetli misin, değil misin?

Ben kimseyi dolandırmam kardeşim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…