@TheDoctorBD top sende. İkinci Hüseyin Ay vakası olmaya niyetli misin, değil misin?
Arkadaşlar 10 günce buradan birisinden RDR2 isimli oyunu aldım. Bana mail ve şifresinin değiştirilebildiğini söylediği. Alışverişi yaptık söylediği gibi de mail ve şifre değişebiliyordu. Fakat bugün hesabıma giriş yapamadım. Social Club hesabının maili ve şifresi değiştirilmişti benden habersiz bir şekilde. Geri dönüş yaptığımda benim yapabileceğim bir şeyler yok tarzında yazdı. Muhtemelen plati gibi bir siteden almış. Orada mailin değiştirilebildiği hesapladanlardan biriydi. Okuyan olursa bu durumlarda daha dikkatli olsun diye yazıyorum özellikle Rockstar hesabı alacaksanız.
Red Dead Redemption 2 takaslık veya satılık
Arkadaşlar bir arkadaş bir konuda alıcı yazıyordu konu seçme yerinden satıcı aradım ama bulamadım herhalde moderatör veriyor o tagı neyse efendim RDR 2'yi bitirdim oyunlara takas olarak veriyorum Online var Online kasılmış biraz ban yok almak isteyenler iletişime geçebilirler.www.technopat.net
Bu oyunun satıldığı başlık. Arkadaşın Steam hesabının ekran görüntüsünüde ekliyorum.
TheDoctorBD Bu da forumda ki hesabı.
İnternete Technopat Hüseyin Ay yazınca çıkacaktır.Hüseyin Ay vakası nedir?
Geçmiş olsun bu arada, hakkınızı aramanız iyi olacaktır.
Daha öncede hesap almışlığım var da dediğiniz gibi top bunda patladı. Aldığım kişiyle konuşmam güven vermişti. Yeni oyun alıcağı için ucuza sattığını düşündüm. Zaten platiden aldığını söyleseydi almazdım. Neyse artık geçmiş olsun. Ben zaten çözüm aramak için değil de belki o kişi başka bir hesap satarsa başkalarının başına aynı şey gelmesin diye uyarmak için konuyu açtım.Ders olsun. Belki bunu yaşamasaydınız 150 oyunlu bir steam hesabı satın alıp çok daha büyük meblağlar kaybedebilirdiniz.
Muhtemelen arkadaş satın aldığı çalıntı bir hesaba kar payı koyarak size sattı.
Top da sizin elinizde patladı.
Geçmiş olsun.
@TheDoctorBD top sende. İkinci hüseyin ay vakası olmaya niyetli misin, değil misin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.