Technopat'ta sevmediğiniz konu yorumları neler?

Aynı şekilde Linux dağıtımı arayanlara da Windows 8 kurum diyenler de var. Ben Linux de kullandım Windows'a kullandım ikisinin de artısı eksisi var ama buradaki sorun Linux veya Windows değil kişinin konu sahibinin mesajını düzgün okumaması.

Haklısınız. 🤝
 
Bir oyun için teknik destek isteyen birisine "Oyun orijinal mi?" yazanlar. Zadece mesaj yazmış olmak için yazıyorlar. Korsan çıkmasını istiyorlar oyunun. Korsan çıkınca "Korsana destek yok." yazıyorlar. Gerçekten aşırı tilt oluyorum. Orijinal çıkınca ise yardım etmiyorlar. E yardım etmeyeceksen neden yazıyorsun? "Korsana destek yok." yazmak için mi?
 
1. nesil i7 işlemciler 2. 3. 4. 5. nesil i5 işlemcilerle hangi RX580, GTX1060 6GB beslenir mi tarzı konulara 2017'lerden kalma videolara bakarak beslersin hiçbir sıkıntı olmaz diyen çoğunluk. Arkadaşlar iyisiniz değil mi? 1. nesil i7 işlemciler artık 13 yaşına girmek üzere.
 
2 GB için de konu açsam 16 GB için de konu açsam Linux önerecekler hocam. Başkalarının gönderilerinde de var bu durum.

Birisi "diğer Windows sürümleri" konusunda konu açıyorsa büyük ihtimalle sadece Windows sürümleri için soruyordur o soruyu. "diğer işletim sistemleri" kategorisi boşuna mı var.

Hocam dediğiniz gibi.
Windows 11 kullanılır mı diye adam konu açmış arkadaşlar Windows 11 çöp Linux öneririm diyorlar.
@GokhanYigitGya
 
Verilen basit bir cevabı tekrar tekrar üst üste yazanlar. Steam profil resmi yüzünden ban yer miyim konusuna elli kişi sadece hayır diye mesaj attı mesela. Bence elli kişinin aynı mesajı atmasına gerek yok. Çok saçma.
 
+Ekran kartından duman çıktı.
-DDU ile sürücüleri kaldır güncel sürüm kur.
Her mesajının sonuna ;) atanlar.
Her sisteme Windows 8.1 önerenler.
Mavi ekran hatası alıyorum deyip minidump ya da hata kodu paylaşmayanlar.
Boyum uzarmı konusu açanlar.
Turbox önerenler.

Sisteme bakmıyorlar ki. Yeni sisteme 8.1 diyorlar. Eskiye 10 diyorlar kafayı yiyeceğim.
 

Geri
Yukarı