Technopat'taki 16. ayım

@eth, maalesef. O ara hem sinir kat sayım tavandı, hem de uzun bir süreç Technopat'ta yoktum.

Uzun süredir burada olup okuyup araştırmak gerektiğinde konuşmak önemli değilmiş. Önemli olan sürekli bir şeyler yazmakmış. Bugün de onu öğrendim. Her gün yeni bir bilgi. ( ikinci-el satış için 500 mesaj sınırı gelmiş )

@NuteLya, hocam sonuçta eski üyelik güzel bir şeydir ancak bazı adamlar görüyorum. 5 yıllık üye 3-4 yorumu falan var, o adamın foruma faydası olmadığı sürece forum ne yapsın o adamı?

@Nailed It, hocam sizin 1K'da olsa yorumunuz var, normal. Ama bazı adamlar görüyorum 3-4 yorum.

@NuteLya, hocam sonuçta eski üyelik güzel bir şeydir ancak bazı adamlar görüyorum. 5 yıllık üye 3-4 yorumu falan var, o adamın foruma faydası olmadığı sürece forum ne yapsın o ada mı?

Forum sadece yazı yazmak için kullanılmaz ki. Benim mesleğim hemşirelik. Teknoloji konusunda ihtiyacım olduğunda sorarım cevaplarlar. Mesleğim ile alakalı konu gördüğümde girip cevaplarım. Veya bu bilgim olan herhangi bir konu için geçerli. Bence çoğu kişi forumu bilgi edinmek adına kullanıyor. Araştırmak güzel şey.

@333365 Ben zaten işin makarasındayım. Foruma ilk üye olduğum zamanlar teknolojiden doğru düzgün anlamazdım. Forumda vakit geçire geçire bazı konular hakkında fikir sahibi olmaya başladım, şimdilerde ise sadece fikir sahibi olduğum şeylere yazıyorum. Arada da böyle konularda sohbet muhabbet dönüyor işte.

@NuteLya, Hocam onu kast etmiyorum, ben de öğretmenim. Ara sıra foruma girip konu açıyorum, eğitim kategorisindeki arkadaşlara yardımcı oluyorum. Sarıyor yani. Zaten illa mesaj yazmak için girenler cezasını alıyor, dayanamayıp boş yorum falan atıyorlar. Moderatörler hallediyor.

@NuteLya, hocam onu kast etmiyorum, ben de öğretmenim. Ara sıra foruma girip konu açıyorum, eğitim kategorisindeki arkadaşlara yardımcı oluyorum. Sarıyor yani. Zaten illa mesaj yazmak için girenler cezasını alıyor, dayanamayıp boş yorum falan atıyorlar. Moderatörler hallediyor.

Öyle tabii bende ilk bilgisayarımı buradan bir arkadaşla görüntülü konuşarak toplamıştım. Bilgisayar malzemelerini ilk maaşım ile sipariş verip sonra görüntülü konuşup birlikte montaj yapmıştık. Zaman hızlı geçiyor. Şimdi kendim de toplayabiliyorum tabii. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı