Hocam zor değil insanız hata olabilir köşe yazarı değil herkes.Yeni gelen üyelere ban atmıyorlar.
Fakat forum kurallarında var bu, eğer yeni gelmemişsen ve kurallara uymuyor isen vururlar ağzına 1 saat ceza.
Kurallar çok zor değil ayrıca, konuştuğun dilin kurallarına dikkat etmek ve cümle bitince 1 tanecik tuşa basmak zor geliyorsa bu sizin sorununuz.
Mod arkadaş yazım hatamı düzenledi ban atmadı hatamı gördüm olması gereken teşekkürler.Konu açıyorum, sadece soru işaretine boşluk koymadım 1 saat ban yedim. Mod arkadaşların işi sadece açılan konulara onay vermek olmamaları; bazen tölerans gösterilmesi ve zahmet olmazsa düzeltsinler. Bazıları yapıyor bazıları yapmıyor kafalarına göre, bazen mod arkadaşlar yazım yanlışı yapıyor, rapor ediyorum ban falan da atılmıyor.
Mümkün ama faydası yok. İnsanların çoğu oyunda 3-4 hesabı oluyor. Diğerine geçip çam ağacı dikiyor, gölgesinde mangal yapıyor falan. Yaratıcılıkta sınır yok.Benim anlatmak istediğim en azından ailevi değerlere küfür edildiğinde direkt chat banı atacak bir sistem mümkün değil mi?
Siz olayı çok yanlış anlamışsınız.
Bende bu şekilde sert kurallar olsa oynamazdım.
Benim anlatmak istediğim en azından ailevi değerlere küfür edildiğinde direkt chat banı atacak bir sistem mümkün değil mi?
Oyun banı demiyorum.
Nasıl Technopat'ta ban yesek bile konulara bakabiliyosak orada da o şekilde oynayabileceğiz.
Burası çoluk çocuk yeri olmuş sırf noktalama işaretlerinden dolayı. Diğer forumlarda 50-60 yaşında elektronikçisinden tut donanımcısına araba ustasına kadar her kesimden insanlar vardı. Noktalama hatasıyla doluydu belki ama sayfalarca uzun uzun makale okuyorduk.
Yav siz bu çocuklara niye bu kadar takıyorsunuz işte bilgisayar donanım öğrenirler burada durarak sonra laf edersiniz ama TikTok kullanıyorlar diye bırakın dursunlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.