Technopat'taki konulara gelen cevaplara güvenemiyorum

Hocam şaka yapmıştım :D. Malware URL'den korkuyorsan eklenti kullanmalısın.

Sitede malware URL olduğunu gördüm hala korkuyorum. Bir şey olur mu? Yine aynı şeyi yaşıyorum. Güvenemiyorum. Herkes o site hakkında hiçbir şey olmayacağını söyledi 1 kişi bile ters bir şey söylemedi ama yine de tedirginim kendimi rahatlatamıyorum.

Hocam şaka yapmıştım :D. Malware URL'den korkuyorsan eklenti kullanmalısın.

Privacy Badger ve uBlock Origin kullanıyorum artık. Ama girip girmemesi konusunda hala tereddütlerim var. Herkes bir şey olmayacağını söyledi ama rahatlayamıyorum.

Sitede malware URL olduğunu gördüm hala korkuyorum. Bir şey olur mu? Yine aynı şeyi yaşıyorum. Güvenemiyorum. Herkes o site hakkında hiçbir şey olmayacağını söyledi 1 kişi bile ters bir şey söylemedi ama yine de tedirginim kendimi rahatlatamıyorum.

Privacy Badger ve uBlock Origin kullanıyorum artık. Ama girip girmemesi konusunda hala tereddütlerim var. Herkes bir şey olmayacağını söyledi ama rahatlayamıyorum.
Kendine fazla kuruntu yapmışsın gereksizce, virüsün girdiğini varsay, bunun için alternatif olarak çözüm yolun var mı şuan elinde? Virüs girdiğinde onu temizleyebilecek yöntemlere ve programlara şuan sahip misin? Eğer sahipsen bu kadar kuruntu gereksiz, üstüne fazla düşmene gerek yok.

Kendine fazla kuruntu yapmışsın gereksizce, virüsün girdiğini varsay, bunun için alternatif olarak çözüm yolun var mı şu an elinde? Virüs girdiğinde onu temizleyebilecek yöntemlere ve programlara şu an sahip misin? Eğer sahipsen bu kadar kuruntu gereksiz, üstüne fazla düşmene gerek yok.

Windows'um etkinleştirilmiş değil antivirüsler nereden indriliyor bilmiyorum. Windows'um etkinleştirilmiş olmadığından Windows Defender'ım da yok.

Hocam bu bakış açısıyla hiçbir şey kullanamayabilirsiniz bile. Elektrik gider PC bozulur kafasından PC'yi bile açmazsınız ileride. Azıcık rahat olun, olacağı varsa yine gelir sizi bulur, olsa bile bir çaresi bulunur elbet.

Format at sürücüleri güncelle kardeşim çözülmesse garantisi benim.

Dene.

Format at sürücüleri güncelle kardeşim çözülmesse garantisi benim.

Dene.

Çoğu kişi bir şey olmayacağını söyledi. Önbellekleri temizledim hatta beni rahatlatmaya çalışan birisi siteye girerek hiçbir AV'ın uyarı vermediğini söyledi, resmini de attı. Herkes bir şey olmayacağını söyledi. Bilgisayar'ın RAM'ini, işlemci kullanımını, ekran kartı kullanımını, sıcaklıkları.
Nı her şeyini kontrol edeceğim. Oyunlarda kontrol ettim yavaşlama yok. Performans düşüşü yok yani az da olsa rahatım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı