Technopat'taki reklamlar

Makaleler
8
Yer
Dünya
Bu konuda artık sitenin iyice cozuttuğunu düşünüyorum. Zaten her yerde reklam vardı onlar sayesinde site 2 dakikada yüklenemiyordu, bir de şimdi mobilde pop-up reklamlar çıkmaya başladı. Üstünde kapat tuşu koymuşlar ama basınca kapanmıyor. Her konuya girdiğimde 2 tane üst üste çıkıyor. Tamam anlıyorum reklamlardan geliriniz var ama bu kadar da anti-kullanıcı dostu bir duruma gelmeyin yani.

Mis gibi. Sağdaki Corsair reklamı sisteme yük bindirmediğinden kaldırmayı düşünmüyorum, zaten kendisi Technopat.net adresinden bir jpeg dosyası olarak yüklenmiş.

screen.png

Son düzenleme:
Samsung Internet'te AdBlock Plus kullanıyorum.
Ben de onu kullanıyordum fakat bazı sitelerde reklamları eskiden engellerken sonradan engellememeye başlamıştı, AdGuard'a geçtim AdBlock Plus'ın eskisinden daha iyi sonuç veriyor.

Son düzenleme:
Şimdi bana da geldi. Tarayıcıyı kapatıp açtıktan sonra AdBlock çalışmıyor. Yenileyince çalışıyor. Reklam çıktığı zaman "Kapat"a basıyorum, düğme kayboluyor, reklam kalıyor. Onlarca defa bu reklamlar hakkında konu açıldı, bir süre sonra kaldırılıyor, birkaç hafta/ay sonra geri geliyor. Ne kadar sürecek, çok merak ediyorum.

Masaüstü kullanıcıları için AdBlock'ta ögeyi engelleme var, ben onu kullanıyorum eğer reklamları engellemezse.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı