Technopat'tan Ayrılıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
1
Technopat Yönetimine:

Yaklaşık 4 aydır Technopat Forumunu kullanıyorum. Bu süreçte 787 mesaj attım, 355 beğeni aldım ve 215 puan topladım. Ancak, bu süreç içerisinde 12 adet ceza yedim. Bu cezaların çoğu haksız yere verildi. 3 adet ''Yazım yanlışı olan mesajı alıntılama'' adlı cezadan yedim. Bununla ilgili @GKD ile de görüşmüştüm. Technopat'ın uzunca bir kurallar metni var. Ben buna kanun demeyi tercih ediyorum. Bu kanunu moderatörler ve kurucular ezberlememizi istiyorlar. Yazıma ve yazış biçimime, diksiyonuma çok dikkat eden biri olmama rağmen bu kadar ceza yiyorum... Her neyse, bugün itibarıyla son cezamı da yedim. Cezam kalktıktan sonra bunun hakkında bir konu açacağım. Bu da son konum olacak. İster okuyun, ister yayınlayın, ister okumayın, ister yayınlamayın. Bu kadar sıkı yönetilen, daha doğrusu gereksiz bir şekilde yönetilen bu site daha çok ilerleyemez. Hele moderatörleri, moderatör oldukları için ''egoları yükselmiş'' diyelim nazikçe. Gördükleri en küçük hataya ban verip, daha ''Business'' yazmayı bilmeyen moderatörleri işe alan kurucular, sözüm size. Her arkadaşınıza veya moderatör olmak isteyene moderatörlük vermeyin.

Değerli Technopat Yönetimi, değerli Technopat Ailesi;

Size üzülerek buradan ayrılacağımı belirtiyor, hatalarınızı düzeltmenizi öneriyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cezalarınızı kontrol ettim ama hiçbir ceza haksız yere verilmemiş. Üyeler her ceza aldığında "sadece bana atılıyor, moderatörler egolu vs." söylemlerde bulunuyorlar. Bu kurallar her zaman vardı ve uyması pek de zor değil, bilinçli bir kişi rahatlıkla bu kurallara uyabilir. Ayrıca bu konunun "Kullanıcı Haberleri" kategorisine açılmaması gerekiyordu. Bu durumda hatalarını düzeltmesi gereken kişi biz değil, siz oluyorsunuz.

Sosyal'den ayrılmanız sizin kararınız, yine de katkılarınız için teşekkürler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı