Technopat'tan herkese merhaba ben Recep Baltaş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam da Recep Baltaş Atatürk'e saygısızlık yapmadı ki? :D Atatürk'e saygısızlık yapanların soylarını ve nerenin uşakları olduğunu da biliyoruz :D
dostum sanırım okuduğunu anlamıyorsun.recep beyin mesajlarında insanların inançlarına saygısızca davranıyor ve bunu kendiside kabul ediyor bir daha inançlara saygılı olacağını söylüyor.hatasını kendi anlıyor siz anlamıyorsunuz
 
ADMİNLER UYUYORMU ? KAPATIN ARTIK HESABIMI DAHA DOĞRU HESABIMIZI KAPATMAK İÇİN BİR KONU AÇIP SABİTLEYİN HESAPLARIMIZI KAPATALIM YETER!
 
Dostum sanırım okuduğunu anlamıyorsun. Recep beyin mesajlarında insanların inançlarına saygısızca davranıyor ve bunu kendisi de kabul ediyor bir daha inançlara saygılı olacağını söylüyor. Hatasını kendi anlıyor siz anlamıyorsunuz.

Hocam sizin biraz kitap okumaya falan ihtiyacınız var, insanların gururu onuru diye bir şey var, ben de Müslüman bir insanım fakat Recep beye saygı duyuyorum çünkü haklı, özür dilemesinin sebebi hatalı olması değil 😉
 
Hocam sizin biraz kitap okumaya falan ihtiyacınız var, insanların gururu onuru diye bir şey var, ben de Müslüman bir insanım fakat Recep beye saygı duyuyorum çünkü haklı, özür dilemesinin sebebi hatalı olması değil 😉
adam hatalıyım diyor bunu kendisi söylüyor ve kabul ediyor :p bana tavsiye ettiğin şeyi kendin yapmalısın :p okuduğunu gerçekten anlamayanlardansın.
 
Yaptığı hadsizlikti ve hangi ülkede olursa olsun aynı muameleyi görürdü. Kovulma kararıda doğru karar bence. Technopat bir şirket ve T.C.'nin en büyük teknoloji forum ve YouTube kanallarından birine sahipler. Recep şeklen kovuldu yoksa şirket yöneticiliği veya hisse sahipliği devam ediyordur.
 
Çok yazı yazmam, genelde siteye kayıt olmadan veya giriş yapmadan çok eskiden beri takip ettiğim üyelerini olumlu bulduğum bir forum ve bir kuruluştu ancak güzel insan "succession" dizisi çekmiyoruz. Yani kurucu üyesi olan bir kişi ile yollarını ayırıyorsan kurucu olduğun ürün, firmada gider. Kamuoyu açıklamasını kim yazdıysa mum dikmek gibi olmuş. Bari bir avukata yazdırsaydınız. Ha bunu avukat yazmışsa yeni mezun olmuş derim. Ömrümde ilk defa görüyorum kurucusu olduğun temel taşını attığın yerden ayrılıyorsun veya yönetim kurulu seni ayırıyor firma ve isim kalıyor. Kimseyi savunmuyorum ancak temel taşını attığın yöneticiyi kurucu üyesini atıyorsan bir zahmette isim ve firma değişikliğine gidersin. Bu derece ağır karar alıyorsan "Hamama giren terler".

Recep bey kurucu değildi. Technopat kurucusu: Berker Güngör'dür.

Recep bey, sadece çok emek vermiş. Bir önyüz ve çalışan.

Bir fabrika var diyelim. Bu fabrikayı kuran kişi farklı yöneten kişi farklı. Fabrikayı yönetiyor diye fabrika onun olmuyor veya hakları.

Burası bir şirket. Devran veya çarklar dönmek zorunda. Buradan insanlar ekmek yiyor.

1 kişinin talihsiz lafları yüzünden onca insan ekmeğinden mi olsun.
 
Son düzenleme:
Hocam birisi inanç birisi de gelmiş geçmiş senin ülkenin temellerini atmış senin bugün bu dilini ve milliyetinin temellerini atmış bir insan, bence biraz daha iyi değerlendirin.
İnanç dediğin olay seni yoktan var eden, annenin karnında 9 ay yaşatıp dünyada ilk nefesinden son nefesine kadar seninle beraber olan yaratıcın, TANRIN.
 
İnanç dediğin olay seni yoktan var eden, annenin karnında 9 ay yaşatıp dünyada ilk nefesinden son nefesine kadar seninle beraber olan yaratıcın, tanrın.

Herkesin inanması veya inanmaması farklı şeyler ve fazla insanın inanması bunu gerçek kılmıyor ve kılmayacak iyi günler.
 
Herkesin inanması veya inanmaması farklı şeyler ve fazla insanın inanması bunu gerçek kılmıyor ve kılmayacak iyi günler.
Tabiki. İnanç değişir. Fazla insan veya az insan bu önemli değil. İnsan tek başına kalıp düşünmeli. Etrafını, hayatını, dünyayı. O zaman anlıyor bazı şeyleri.
 
Tabii ki. İnanç değişir. Fazla insan veya az insan bu önemli değil. İnsan tek başına kalıp düşünmeli. Etrafını, hayatını, dünyayı. O zaman anlıyor bazı şeyleri.

Anlamasıyla alakalı değil herkes inanmak zorunda değil ve İslam'cı insanları ve grupları gördükçe herkes islamofobikliğe sürükleniyor ki haklılar, Recep Baltaş sadece doğruyu söylediği için oldu bunlar.

Adam hatalıyım diyor bunu kendisi söylüyor ve kabul ediyor :p bana tavsiye ettiğin şeyi kendin yapmalısın :p okuduğunu gerçekten anlamayanlardansın.

1701146081832.png


İyi günler haklısınız 😉
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı