Technosistem güvenilir mi?

Technosistem.com güvenilir mi?

• Oy verenlerin toplamı
    22

ogulcangoktas

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Technosistem üzerinden 8 TB taşınabilir disk almayı düşünüyorum. Sitede hemen hemen her ürün inanılmaz derecede ucuz. Sizce sipariş verirsem bir sorun yaşar mıyım? Daha önceden satın almış olan arkadaşlardan yardım istiyorum. İyi forumlar..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende öneriyorum. Siparişler baya geç geliyor. Sancılı bir süreç ama ya geliyor yada paranı geri alıyorsun.

Arkadaslar tecnosistemle ilgili animi suraya yazayim. 2 subatta siparisimi verdim. 18'inde yollicam dedi yetkili Kayhan bey. Daha sonra birkac kez daha telefonda görüştük. En son 26 sinda aradi. Bana gigabyte aorus 1060 yerine gigabyte extreme 1060 yollayacagini soyledi. Bende tamam dedim. Ertesi gun bana gigabyte windforce 1060 yolladi. Aradim yanlis.oldu diye degistirelim dedi. O gunden bugune bekliyorum hala degistirecegiz. Urunum faturali geldi. Ara ara ariyorum hal hatir soruyorum halledecez bu konuyu insallah.

Edit: Yazmayi unutmusum. Benim gorusum buradan urun alacaksaniz cok saglam bi sabrinizin olmasi lazim. Mart ayinin basindan beri bir sıkıntı var. Cogu kisi hala kart bekliyor. Ama surekli ertelemeyle karsilasiyorlar. Kesin şu gun kesin bu gun deniyor ama o gun hic gelmiyor. Ben bir daha urun alirmiyim bilemiyorum. Cok sancili bir surec. Soylede bir durum var. Eger beklemeye dayanamayip cayarsaniz paranizi 1 -3 is gunun de hesabiniza yatiriyorlar. Paraniz kalmiyor yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Recep Hocam site patladı. Bende zamanında HDD ve DDR4 RAM aldım. Piyasanın baya altından aldım. Ekran kartı almaya aklım yatmadı iyiki de almamışım. Çoğu kişinin parası iade edilmedi. Ürünlerde gönderilmedi.

Bu site dolandırıcıdır.14 19 yaş grubunu Kandıran sahtekar nir yerdir. Şu an ilgili firmaya dava açtım. Yeni dava açacaklara dosya numarası vererek emsal teşkil ettirebilirim. Mesaj yazın ben bilgileri paylaşırım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı