Technosistem Güvenilir mi ?

Site hakkında farklı forumlarda yorumlar var, detaylı olarak incelemek lazım. Güvenip sipariş geçemedim bende.
Ürünleri eline ulaşan birsürü kişi var aslında, tabi hala bekliyen de var.Ben nakit param olmadıgı için sipariş geçmedim ancak ayın 15'ine kadar stok kalırsa sipariş vermeyi düşünüyorum, siz ne düşünüyosunuz ?

Ürünleri eline ulaşan birsürü kişi var aslında, tabi hala bekliyen de var.Ben nakit param olmadıgı için sipariş geçmedim ancak ayın 15'ine kadar stok kalırsa sipariş vermeyi düşünüyorum, siz ne düşünüyosunuz ?
Ben dün düşük fiyatlı bir sipariş verdim test etmek için. Eğer bu siparişim kısa vadede elime ulaşırsa, RAM alacağım bu siteden. RAM bellek de gelirse ekran kartını da alacağım. Siparişler ile ilgili buradan bilgi veririm.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    47,8 KB · Görüntüleme: 225
Ben dün düşük fiyatlı bir sipariş verdim test etmek için. Eğer bu siparişim kısa vadede elime ulaşırsa, RAM alacağım bu siteden. RAM bellek de gelirse ekran kartını da alacağım. Siparişler ile ilgili buradan bilgi veririm.
Kredi kartıyla daha güvenli olduğunu düşündüğünüz için mi aldınız?
Bende HDD + SSD + Ekran kartı düşünüyorum, bakalım stoklar bitmezse 1-2 güne kadar sipariş vermeyi istiyorum, sizin siparişle ilgili gelişmeleri aktarırsanız sevinirim.

Kredi kartıyla daha güvenli olduğunu düşündüğünüz için mi aldınız?
Bende HDD + SSD + Ekran kartı düşünüyorum, bakalım stoklar bitmezse 1-2 güne kadar sipariş vermeyi istiyorum, sizin siparişle ilgili gelişmeleri aktarırsanız sevinirim.
Kredi kartında PayU var arada. Ürün uzun süre gelmezse aracı firma ile görüşüp para iadesi almak kolay olur şeklinde düşündüm. Bu üründe EFT indirimi yok denecek kadar azdı buda bir sebep oldu. RAM ve ekran kartını EFT ile almak daha avantajlı baya indirim yapıyor. Kredi kartında ürün gelmezse aracı firma ile görüşüp iade almak kolay olabilir. EFT ile para gönderdiğiniz zaman ve ürün gelmezse aldığınız firmaya noter üzerinden ihtar çekmeniz gerekir, akabinde ürün hala gelmez ve paranızı iade etmezlerse firma Avrupa yakasında olduğu için o yakada bir İcra müdürlüğünde gönderdiğiniz para için İcra takibi açabilirsiniz. Yani süreç baya bir uzun oluyor.

HDD fiyatları da çok uygun bazı ürünlerde. Bende bir tane alacağım HDD ama önce SSD gelecek mi bakalım. Hep birlikte göreceğiz.

EFT ile 2.800 Liraya MSI GTX 1080 Ti Gaming X
EFT ile 1.500 Liraya MSI GTX 1070 Gaming X
EFT ile 1.100 Liraya MSI GTX 1060 6 GB Gaming X
EFT ile 1.250 Liraya Gigabyte RX 580 8 GB

Bu ürünlerin bu fiyata hala stoklarda durmasını 20 senelik en yakın arkadaşım açıklasa inandırıcı gelmez.

EFT ile 2.800 Liraya MSI GTX 1080 Ti Gaming X
EFT ile 1.500 Liraya MSI GTX 1070 Gaming X
EFT ile 1.100 Liraya MSI GTX 1060 6 GB Gaming X
EFT ile 1.250 Liraya Gigabyte RX 580 8 GB

Bu ürünlerin bu fiyata hala stoklarda durmasını 20 senelik en yakın arkadaşım açıklasa inandırıcı gelmez.

Black Friday olalı ne kadar oldu ? Kasım ayının sonuydu 3 ayda bizi yüksek fiyatlara alıştırdılar. 1060 6 GB 'ı Balck Firday de 1250 TL ye alan arkadaşım var.

Evet bu fiyatlar çok zor, ürün gelir mi gelmez mi keskinlik yok. Risk alıp ürünü gelende var gelmeyende.

Black Friday olalı ne kadar oldu ? Kasım ayının sonuydu 3 ayda bizi yüksek fiyatlara alıştırdılar. 1060 6 GB 'ı Balck Firday de 1250 TL ye alan arkadaşım var.

Evet bu fiyatlar çok zor, ürün gelir mi gelmez mi keskinlik yok. Risk alıp ürünü gelende var gelmeyende.
Bunlara hergün Kara Cuma diyorsun öyle mi? Peki farkında mısın sadece ülkemizde değil dünya genelinde ekran kartı fiyatları Kasım ayı ile çok farklı. Diğer forumlara da baktım ürünüm geldi diyenler mesaj sayısı düşük sahte hesaplar. Mesela ben elden almak istiyorum deyip adresine gitsem ne olur?

Bunlara hergün Kara Cuma diyorsun öyle mi? Peki farkında mısın sadece ülkemizde değil dünya genelinde ekran kartı fiyatları Kasım ayı ile çok farklı. Diğer forumlara da baktım ürünüm geldi diyenler mesaj sayısı düşük sahte hesaplar. Mesela ben elden almak istiyorum deyip adresine gitsem ne olur?

Evet ekran kartları fiyatları ciddi bir yükselişte tüm dünyada stok sorunu var. Adreslerine geleyim mi diyenlere yok demişler. Şikayetlerde ilginç. Technosistem.com Şikayet ve Kullanıcı Yorumları | Şikayetvar

Parasını icra takibi ile alanlar var.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı