Tecno Camon 20 nasıl Android 13 sürümüne getirilir?

Performans konusunda çoğu aynı. Bu her telefonda ve ROM'da aynıdır, ROM değişince performans pek artmaz.

PixelExperience iyidir.

Kankam acil cevap vermen gerekiyor, Camon 18p me TWRP flashladim şu an GSI kurmak icin mimarisini AB partiton falan ogrenmem gerekiyor hangi mimarise bu cihaz ARM32, ARM64?
Simdiden teşekkürler

Kankam acil cevap vermen gerekiyor, Camon 18p me TWRP flashladim şu an GSI kurmak icin mimarisini AB partiton falan ogrenmem gerekiyor hangi mimarise bu cihaz ARM32, ARM64?
Simdiden teşekkürler
Arm64 / AB
Bu cihazın twrpsi mi varmış

Hocam rica etsem bir de GSI sitesini atabilir misiniz?

Arm64 / AB
Bu cihazın twrpsi mi varmış
Evet ama sikintili biraz, fast silindir gibinsuan fastboota giremiyorum twrpden fastboot reboot yaptim twrp ekrani yanip sonmeye basladi buga girdi. B slotuna gectim hios kurulum ekrani geldi tekrar

fastboota da giremiyorum twrp ekrani acilip kapaniyor telefon kitlendi ne twrpye ne fastboota nede sisteme boot edebiliyorum

Son düzenleme:
Bu cihazda twrp kurmak biraz sıkıntılı. Rus forumlarından rehberi var oradan deneyebilirsin.
Neyse, telefona stock firmware flashla sorunun çözülür.

Bu cihazda twrp kurmak biraz sıkıntılı. Rus forumlarından rehberi var oradan deneyebilirsin.
Neyse, telefona stock firmware flashla sorunun çözülür.
Kankam instagram gelirmisin cidden biyerde hata yapiyorum yada yanlis yazilim kullaniyorum bilmiyorum. Eklermisin beni ig: umut.kaya.bal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…