508438
Hectopat
Performans konusunda çoğu aynı. Bu her telefonda ve ROM'da aynıdır, ROM değişince performans pek artmaz.
PixelExperience iyidir.
Hocam rica etsem bir de GSI sitesini atabilir misiniz?
Performans konusunda çoğu aynı. Bu her telefonda ve ROM'da aynıdır, ROM değişince performans pek artmaz.
PixelExperience iyidir.
PixelExperience iyidir.
Arm64 / ABKankam acil cevap vermen gerekiyor, Camon 18p me TWRP flashladim şu an GSI kurmak icin mimarisini AB partiton falan ogrenmem gerekiyor hangi mimarise bu cihaz ARM32, ARM64?
Simdiden teşekkürler
Hocam rica etsem bir de GSI sitesini atabilir misiniz?
Evet ama sikintili biraz, fast silindir gibinsuan fastboota giremiyorum twrpden fastboot reboot yaptim twrp ekrani yanip sonmeye basladi buga girdi. B slotuna gectim hios kurulum ekrani geldi tekrarArm64 / AB
Bu cihazın twrpsi mi varmış![]()
ARM64 / ab.
Bu cihazın TWRP'si mi varmış
![]()
Generic System Image (GSI) list
Notes about tinkering with Android Project Treble. Contribute to phhusson/treble_experimentations development by creating an account on GitHub.github.com
Bu cihazda twrp kurmak biraz sıkıntılı. Rus forumlarından rehberi var oradan deneyebilirsin.Evet ama sikintili biraz, fast silindir gibinsuan fastboota giremiyorum twrpden fastboot reboot yaptim twrp ekrani yanip sonmeye basladi buga girdi. B slotuna gectim hios kurulum ekrani geldi tekrar
fastboota da giremiyorum twrp ekrani acilip kapaniyor telefon kitlendi ne twrpye ne fastboota nede sisteme boot edebiliyorum
Kankam instagram gelirmisin cidden biyerde hata yapiyorum yada yanlis yazilim kullaniyorum bilmiyorum. Eklermisin beni ig: umut.kaya.balBu cihazda twrp kurmak biraz sıkıntılı. Rus forumlarından rehberi var oradan deneyebilirsin.
Neyse, telefona stock firmware flashla sorunun çözülür.
Bu cihazda TWRP kurmak biraz sıkıntılı. Rus forumlarından rehberi var oradan deneyebilirsin.
Neyse, telefona stock Firmware flashla sorunun çözülür.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.