Tecno Camon 20 nasıl Android 13 sürümüne getirilir?

Kankam gece yazıyorum kusura bakma, konu dışı ama senle önceden konuşmuştum burda, bendede aynı cihaz var (18p), şuan v968 derleme no su ile biten sürümde. Android 11 flashlıyacağım fakat download auth hata veriyor, sen kendin kullandığın dosyayı atabilir misin sana zahmet. Yenişehir'de yaşıyorum istersen arkadaş olabiliriz.
Merhaba, sizi hatırladım. Öncelikle neden Android 11 geçmek istiyorsunuz? Android 11 biraz sıkıntılı.
Mesela Telegram uygulamasından video izleyemiyordum :D. Bende son sürüm Android 12 ile GSI rom kurdum ve şuan iyi.

Neyse, şuan hata pek aklımda değil de sanırım auth dosyası istiyor doğru mu?
Öyleyse bir kaç program atmam lazım.
Mersin Yenişehir bana biraz uzak ama neden olmasın :).

Merhaba, sizi hatırladım. Öncelikle neden Android 11 geçmek istiyorsunuz? Android 11 biraz sıkıntılı.
Mesela Telegram uygulamasından video izleyemiyordum :D. Bende son sürüm Android 12 ile GSI ROM kurdum ve şu an iyi.

Neyse, şu an hata pek aklımda değil de sanırım auth dosyası istiyor doğru mu?
Öyleyse birkaç program atmam lazım.
Mersin Yenişehir bana biraz uzak ama neden olmasın :).

Evet Android 11 bende de sorunluydu ama 12'nin Firmware'sini bedavaya bulamıyorum halabtech gibi yerlerde satılıyor onlarda abonelik istiyor. İnternette TWRP 3.7.0 (resmi değil) buldum denemek istiyorum ancak cihazı brickleme ihtimalim var o yüzden SP Flash Tool hatasına bir çözüm bulmam lazım. Birazdan hatanın detaylı fotoğrafını atarım.

Kankam gece yazıyorum kusura bakma, konu dışı ama senle önceden konuşmuştum burada, bende de aynı cihaz var (18p), şu an V968 derleme no su ile biten sürümde. Android 11 flashlıyacağım fakat download auth hata veriyor, sen kendin kullandığın dosyayı atabilir misin sana zahmet. Yenişehir'de yaşıyorum istersen arkadaş olabiliriz.

Instagram ver kunu dısıda PC'ye trojan girdi lütfen yardımcı ol.

Evet Android 11 bende de sorunluydu ama 12'nin Firmware'sini bedavaya bulamıyorum halabtech gibi yerlerde satılıyor onlarda abonelik istiyor. İnternette TWRP 3.7.0 (resmi değil) buldum denemek istiyorum ancak cihazı brickleme ihtimalim var o yüzden SP Flash Tool hatasına bir çözüm bulmam lazım. Birazdan hatanın detaylı fotoğrafını atarım.
Rom için bu ücretsiz siteyi kullanabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı