Tecno Spark 10 alınır mı?

Bütçe
6000
Ekranı 90Hz değil ama Oukitel C33 araştırın derim. Bu bütçelerde fena gelmedi bana.
Hocam bunun da kılıfı yok ya. Ama telefon güzelmiş.

Kötünün de kötüsü bir cihaz, alınmaz. 8 GB ram ve 90Hz'e bakma, işlemcisi çok düşük kalıyor. Onun yerine Realme 9i veya Tecno Camon 19 bakabilirsin.
Hocam Tecno Camon 19 baya iyiymiş büyük ihtimalle bunu alacağım. Çok teşekkürler.. :)
 
Son düzenleme:
Bugün bende arkadaşa cihaz ararken Infinix Hot 20 gördüm. Bunada bakın isterseniz.
Hocam Tecno Camon 19 ile Infinix Hot 20 yi karşılaştırdım ikiside anladığım kadarıyla aynılar ama Infinix daha ucuz. Sizde bir bakabilir misiniz hangisi daha iyi diye.

Başka cihaz önerebilecek var mı ?
 
Son düzenleme:
Hocam Tecno Camon 19 ile Infinix Hot 20'yi karşılaştırdım ikisi de anladığım kadarıyla aynılar ama Infinix daha ucuz. Sizde bir bakabilir misiniz hangisi daha iyi diye.

Başka cihaz önerebilecek var mı?

Performans açısından bakarsak aynı işlemcileri fakat camon 19'un ekranı daha iyi.
 
Performans açısından bakarsak aynı işlemcileri fakat camon 19'un ekranı daha iyi.
Açıkçası ekranı büyük, küçük, kaliteli falan bunlar bana farketmez ve telefonda oyun da oynamayacağım sadece instagram, tiktok, whatsapp, youtube ve alışveriş uygulamaları yükleyip kullanacağım ama uygulamalar hızlı açılsın, donma ve kasma gibi şeyler olmasın. Akıcı olsun yani gündelik kullanım da sadece istediğim bu.
 
Açıkçası ekranı büyük, küçük, kaliteli falan bunlar bana fark etmez ve telefonda oyun da oynamayacağım sadece Instagram, TikTok, WhatsApp, YouTube ve alışveriş uygulamaları yükleyip kullanacağım ama uygulamalar hızlı açılsın, donma ve kasma gibi şeyler olmasın. Akıcı olsun yani gündelik kullanım da sadece istediğim bu.

İsteklerini iki telefonda karşılıyor fiyatları da hemen hemen aynı sen yine de camon 19'a bak derim yine de sen bilirsin şimdiden hangisini alırsan hayırlı olsun.
 

Geri
Yukarı