@hakangüngor Çocuk klasik ergen triplerine girmiş. Onun seviyesine düşmeyin, devam edersen veririm polise deyin kendisi uğraşsın.
Ailenize anlatın.
Çocuk kızla sevgili olmuş sana da artık onla arkadaş olma diyor öyle mi ?Benim bayağı bir süredir kız arkadaşım vardı kankaydik bu sevgili yapmış. Sevgilisi sürekli bana mesaj atıyor konuşma falan diye. Konuşmasam bile konuştun diyor ve yarın dediğim yere gel falan dedi.
Çocuğun çevresi var benim abim yok.
Dediği yere gitmesen ne yapacak? Ailene söyle.16 yaşındayım.
Hocam ne sıkıntısı? Madem sizin suçunuz yok neden size sıkıntı? Söyleyin Ailenize.Ailem öğrenirse benim icin daha büyük sıkıntı.
O zaman zorunlu olarak ailene söylemelisin. Yaşınız kaçtı?
Hocam ne sıkıntısı? Madem sizin suçunuz yok neden size sıkıntı? Söyleyin ailenize.
Dediği yere gitmesen ne yapacak? Ailene söyle.
@hakangüngor konu tam olarak ne? Polisi arasan 18 yaşından küçük olduğun için muhtemelen ailene ulaşmak istiyceklerdir kavga ya gerek yok zaten öyle ciddi kişiler değilseler hiçbir şey yapamazlar sen merak etme ama polis en doğrusu olacaktır.
@hakangüngor konu tam olarak ne? Polisi arasan 18 yaşından küçük olduğun için muhtemelen ailene ulaşmak istiyceklerdir kavga ya gerek yok zaten öyle ciddi kişiler değilseler hiçbir şey yapamazlar sen merak etme ama polis en doğrusu olacaktır.
Çocuk kızla sevgili olmuş sana da artık onunla arkadaş olma diyor öyle mi?
Hocam oturduğu yerden uzak durun, eve gelirse adam toplayıp vs. Polis çağırırsınız ve kapıyı açmazsınız.16 yaşındayım
Ailem muhafazakar kız için böle bi olay olduğunu ogrenirlerse sıkıntı kizdan haberleri yok
Evimi biliyor
Hocam pek bir seçenek kalmadı gibi. Evinizde kalsanız zaten o evine geldiğinde aileniz öğrenecek. Polis zaten ilgilenmez. Bakalım. Belki başkası çözüm yolu bulur.16 yaşındayım
Ailem muhafazakar kız için böle bi olay olduğunu ogrenirlerse sıkıntı kizdan haberleri yok
Evimi biliyor
Ailesi öğrenecek o zaman.Hocam oturduğu yerden uzak durun, eve gelirse adam toplayıp vs. Polis çağırırsınız ve kapıyı açmazsınız.
@hakangüngor çocuk klasik ergen triplerine girmiş. Onun seviyesine düşmeyin, devam edersen veririm polise deyin kendisi uğraşsın.
Hocam oturduğu yerden uzak durun, eve gelirse adam toplayıp vs. polis çağırırsınız ve kapıyı açmazsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.