Bende çok severim öyle itlik adı altında bomboş hareket edip dayak yiyenleri. Bende vaktinde çok çocuk dövmüştüm okulun arkasına kolundan tutup götürerek.
Neymiş efendim küçükken babası öldüğü için kendisinden büyük kişilere hakaret edebilecekmiş.
Dediğinize göre siz hiçbir şey yapmamışsınız, çocuğun kız arkadaşıyla arkadaşsınız diye çocukta size sataşıyor. Madem durum böyle aileniz neden size kızsın? Bu işte sizin de bir payınız var gibime geliyor.
Tehdit mesaji aliyorum. Aynı ilçede yaşadığımız çocuk beni kavgaya çağırıyor. 18'den kucuguz. Daha ailemin bilmesini istemiyorum. Evime kadar biliyor. Ailem öğrenmeden nasıl halledebilirim (kavga taraftarı değilim)?
Eger haklıysan hakkını sonuna kadar savun ama aılene dersen daha iyi olacaktır yarın kavga olursa da kendını savunabıldıgın kadar savunmaya calıs kavga taraftarı olmadıgını soyle ilk once karsıdakıyle duzgun konusmaya calıs.
Dediğinize göre siz hiçbir şey yapmamışsınız, çocuğun kız arkadaşıyla arkadaşsınız diye çocukta size sataşıyor. Madem durum böyle aileniz neden size kızsın? Bu işte sizin de bir payınız var gibime geliyor.
Eger haklıysan hakkını sonuna kadar savun ama aılene dersen daha iyi olacaktır yarın kavga olursa da kendını savunabıldıgın kadar savunmaya calıs kavga taraftarı olmadıgını soyle ilk once karsıdakıyle duzgun konusmaya calıs.
Merak etme bu gibi karakterler hiç bir şey yapamazlar sen evinde kal evine geldikleri zaman polisi ara hemen polis icaplarına bakacaktır baktın olmadı sen kendini korumak için yanına bir şeyler al.