Tehdit mesajı alıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende çok severim öyle itlik adı altında bomboş hareket edip dayak yiyenleri. Bende vaktinde çok çocuk dövmüştüm okulun arkasına kolundan tutup götürerek.

Neymiş efendim küçükken babası öldüğü için kendisinden büyük kişilere hakaret edebilecekmiş.
Hocam en iyisi tuvalet gıkı çıkmıyor sessiz sessiz gidiyor o an şeytan diyor tut boğazından hadi arkamdan konuşuyordun şimdi yüzüme konuş diye:)

Tehdit mesaji aliyorum. Aynı ilçede yaşadığımız çocuk beni kavgaya çağırıyor. 18'den kucuguz. Daha ailemin bilmesini istemiyorum. Evime kadar biliyor. Ailem öğrenmeden nasıl halledebilirim (kavga taraftarı değilim)?
Polise şikayet et.

Eger haklıysan hakkını sonuna kadar savun ama aılene dersen daha iyi olacaktır yarın kavga olursa da kendını savunabıldıgın kadar savunmaya calıs kavga taraftarı olmadıgını soyle ilk once karsıdakıyle duzgun konusmaya calıs.

Dediğinize göre siz hiçbir şey yapmamışsınız, çocuğun kız arkadaşıyla arkadaşsınız diye çocukta size sataşıyor. Madem durum böyle aileniz neden size kızsın? Bu işte sizin de bir payınız var gibime geliyor.

Gayet haklı bir yorum bu kadar korkaksan bir haltlar sende yemişsin bence.

Gidince direkt dövmeyin hocam. Önce bir korkutun baktınız ki sesi fazla çıkıyor temiz bir dayak atın.

Hocam çocuğu araştırdım bayağı cevreli biri öyle bir şansımız yok ben kavga etmeden bitsin konu istiyorum zaten.

Eger haklıysan hakkını sonuna kadar savun ama aılene dersen daha iyi olacaktır yarın kavga olursa da kendını savunabıldıgın kadar savunmaya calıs kavga taraftarı olmadıgını soyle ilk once karsıdakıyle duzgun konusmaya calıs.

Bugün konuştuk sözlü olarak ama gel diyor dediğim yere.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı