Tek başıma hiç bilmeden açık dünya oyunu yapabilir miyim?

Merhaba tek başıma hiç bilmeden açık dünya oyunu yapabilir miyim? Hangi programla yapabilirim? Önerileriniz nelerdir?

Hocam ilk öncelikle bir ekip ve para lazım eğer o yoksa anca 20 yılda yaparsınız siz yaparken sizin oyununuzun yerini GTA 6 almış olur zaten.

Kodsuz 3D oyun yapabilmek için sadece Game Guru oyun motoru var, ama o oyun motoru ile yapılan oyunların grafiği hiç iyi olmuyor maalesef.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RPG Maker'i unutmayalım.

Nasıl yapacağına bağlı. Bilgin olmadan yapamazsın fakat uğraşırsan GTA 1 tarzı açık dünya yapmak zor değil gibi. Eğer "ben sadece açık gezebileceğim bir dünya yapacağım, görev bile olmayacak." diyorsan o daha kolay gibi.

Fakat günümüz için en azından bir Gta: 3 kalitesinde açık dünya oyunu planlıyorsan yıllarını alabilir.
Küçük bir harita survival tarzı bir oyun istiyorum öğrenmesi uzun mu sürer?
Çok küçük çaplı oyunlardan bahsediyorsan olabilir, ama büyük yapım oyunlar gibi açık dünyadan bahsediyorsan imkanı yok. Yüzlerce kişi çalışıyor o projelerde ve bütçeleri çok yüksek.
Etrafa ev ağaç yerleştirip küçük bir harita yapmak istiyorum yapabilir miyim?
Hiçbir şey bilmeden yapamazsınız. Sadece hazır objelerle harita Design'ı yapabilirsin. O da pek işe yaramayacaktır.
O tarz bir şey denemek istiyorum hangi program ile kolay yapabilirim?
Kodsuz 3D oyun yapabilmek için sadece Game Guru oyun motoru var, ama o oyun motoru ile yapılan oyunların grafiği hiç iyi olmuyor maalesef.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok iyi grafik istemiyorum zaten.
Hiç bilmeden kek bile yapamazsın.

Unreal Engine kullanabilirsin.
Öğrenmek çok zor mu?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı